Filtre

Wel klantgericht, maar levering ging niet helemaal vlekkeloos

Op web-site besteld, aflevering via winkel in Vlaardingen, zou binnen 2 dagen geleverd zijn, niet dus. Gebeld met de Klantenservice zou e.e.a. nagaan, bij afhalen in Vlaardingen vertelde men mij dat het artikel eerst naar Spijkenisse was gezonden, vandaar de vertraging.

Geweldige winkel, helpen je uit de brand

Zeer goed en snel geholpen. Geweldig wat ze allemaal hebben! Een opmerking: de fysieke winkel is soms zomaar dicht. Of een andere winkel neemt hele middag telefoon niet op. Personeelstekort? Gelukkig doet de online winkel het wel altijd.

goed en zeer snel

zie boven

goede service en heel snelle levering

het eerste pakketje kwam met de post beschadigd aan; direct contact opgenomen en de volgende dag was het onderdeel alweer in huis. Perfect opgelost en in feite maar 1 dag verloren!

Groot assortiment

Snel in voorraad. Originele producten voordeliger dan elders. Klantvriendelijk.

Makkelijk.

Via de website een bestelling gedaan. Snelle levering aan de winkel. Ruime keuze aan winkels om bestelling af te halen.

Alles binnen 2 werkdagen ontvangen, perfect

Zie hierboven

goed product geen namaak

besteld voor Philips Senseo , padhouder voor 1 kopje. De oude was opgeslibd en niet meer werkend te krijgen. Dachten zelfs aan nieuw koffieapparaat. goede en snelle levering door Handyman

Perfecte levering super

Goede website, snelle levering.

Geen enkel minpunt: bestellen ging gemakkelijk, goede communicatie daarna en prompte levering.

Super snel geregeld

Makkelijk en Top geregeld, klasse

Bestelling geplaatst, meteen zien of het op voorraad is en afhalen in de winkel. Top geregeld.

perfect

bij de dealer niet te bestellen vanwege de leeftijd van het apparaat, WEL bij HANDYMAN

Wat een top service en klantvriendelijkheid!

Snel geleverd, netjes verpakt.

Handyman heeft een website die je helpt om een artikel te vinden. Binnen no time had ik de gewenste artikelen gevonden en besteld, de leverantie zou binnen 24 uur plaatsvinden. Dezelfde avond kreeg ik bericht van de vervoerder. Het pakket is netjes de volgende dag bezorgd.

Supersnel,goede kwaliteit/prijs verhouding.

De universele stofzuigerhulpstukken pasten prima en waren geheel naar wens.

Gekregen wat er besteld is.

Ok

Goed geholpen

Overzichtelijke website, snelle levering, kortom uitstekend.

Perfect! Snel en goed!

Goed omschreven op de site, past goed in mijn AEG stofzuiger. Bij ontvangst was het stevig en prima verpakt.

Uitstekende service & levering

Zeer goede ervaring met de bestelling en levering van mijn artikelen bij de Handyman. Produkten makkelijk te vinden en te bestellen op de website. Snelle levering en produkten waren netjes verpakt. Voor mij een betrouwbaar adres.

Kies voor thuisbezorging

Online besteld en betaald en gekozen voor ophalen in de winkel. Achteraf spijt dat ik niet heb gekozen voor thuisbezorging. Helaas tot 2x toe voor niks naar de winkel geweest waarvan 1x mijn fout (was er blindelings vanuit gegaan dat de winkel tot 18.00 uur geopend zou zijn en stond dus om 17.30 uur voor een dichte deur). Vier dagen na mijn online bestelling bleek het artikel alsnog niet op voorraad in de winkel waar men pas achter kwam toen ik daar was (ook geen belletje/bericht gehad dat het product niet op voorraad was) . Gelukkig kon ik mijn bestelling de volgende dag wel ophalen. Tip voor de winkel-> leg een online besteld artikel gelijk klaar voor de klant bij de kassa en zeker wanneer deze al online is betaald zodat de afwikkeling in de winkel snel kan gaan.

prima service en snel

Een borstel voor stofzuiger besteld + stofzuigerzakken om half 4 'middags. De volgende dag werd het pakket al geleverd. Ben blij met mijn parket stofzuiger borstel. Precies wat ik wou hebben

In verband met een verhuizing had ik een afvoerbuis verlenging besteld. Deze hadden ze in de buurt op voorraad en kon het meteen ophalen. Installeren was heel makkelijk.

Zoals altijd alles perfect geleverd

3 Eikdonk

Breda 4825 AZ