Laden reviews...
49 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Flere anmeldelser fremhæver hurtig levering og en klar online oplevelse. Brugerinput viser, at kundeservice er hjælpsom og venlig, og at bestillingsprocessen fungerer uden problemer. Der opstod enkelte leverings- eller lagerproblemer, men løsninger blev ofte fundet hurtigt. Samlet set opfattes Handyman som en pålidelig leverandør med et bredt udvalg og nem afhentning.
Op tijd binnen zoals aangegeven en goed verpakt
19 July 2021
Annette
berghem
Door missende info op gebruiksaanwijzing, onderdeel onherstelbaar verkeerd in elkaar gezet. In de winkel fantastisch geholpen, kreeg vervangend onderdeel, zeer snel, zonder probleem. Topservice!
R.K.
Maarssen
Goede en snelle levering van de stofzuigerslang. Ik kan voorlopig weer vooruit
Wilma
Harderwijk
Ik heb mijn bestelling korte termijn ontvangen. Bedankt
Z
Maastricht
Snelle levering en fijne website
Jacqueline
Veghel
Ik had snel stofzuigerzakken nodig, bestelde deze in de middag en de volgende ochtend geleverd. Top!! De site is makkelijk te benaderen.
Joke
Etten leur
Kon makkelijk vinden wat ik nodig had. Doordat het een duidelijke site is met prettige product omschrijving er bij. Levering was snel. En netjes verpakt.
Desiree
Naaldwijk
Prettig geholpen , vakkundig advies!!
paul
ZIE HIERBOVEN!!!!
16 July 2021
Francois Drs F.J. Dieleman
den haag
Veel artikelen op voorraad en goede ervaringen met bestellen op webshop en afhalen in winkel. Ooit wat moeten ruilen, was geen enkel probleem.
Evert
Amersfoort
Met een paar klikken het goede product besteld en de volgende dag in huis.
Hans
Deventer
Super snelle service online besteld en lag keurig klaar in de winkel om op te halen
Elles
Krommenie
Het bestelde lag keurig klaar én voordeliger dan bij de originele verkoper.
Inge
Gorinchem
De oorzaak van de late ontvangst van de retourbetaling bleek later aan een issue bij de bank te liggen. De communicatie per mail met medewerkers van Handyman was to the point, sympathiek en direct.
Agnes
Leiden
Overzichtelijke webshop goede service als er een probleem is wordt het gelijk opgelost snelle bezorging blijf er zeker bestellen Super
Lenny
Delft
Al vele jaren bestellen we allerlei benodigdheden, zoals Stofzuigerzakken, batterijen, inkt cartridges bij Handyman. We zijn altijd zeer tevreden over de kwaliteit van het bestelde, dat netjes verpakt en op de beloofde dag geleverd wordt. Onze complimenten.
M.I. de Groot
De Steeg
Vlotte levering
Durk Vries, de
Koudum
Het gekochte artikel werd op tijd en tegen een goede prijs afgeleverd in de winkel. Mailtje ontvangen en aldaar afgehaald.
Pieter
ROTTERDAM
Snelle levering, en goede prijs
Karin
Hilversum
Jan
‘s-Hertogenbosh
Duidelijke website, makkelijk te bestellen. Ook ideaal dat er staat aangegeven welke producten bij welke apparaten te gebruiken zijn.
Jeanine
Giessenburg
Snelle verzending en ontvangst. Prima producten.
Anita
Heesselt
Luciana de Almeida Miranda
Ridderkerk
Eerst even gebeld en goede uitleg gehad welke ik kon kopen, Besteling En de volgende dag al in huis
Francine
Valkenburg