Filtre

alle ingewonnen informatie klopte als een bus

correct, betrouwbaar. Jammer dat telefonisch contact niet lukte, i.v.m het verzoek het tijdslot te wijzigen

prettig en snel levering

snel geleverd en precies wat ik besteld heb

Super snel en goedkoop

Snel geleverd en goedkoper dan bij alle andere

Super goed product, top service!

Levering was super snel. Na het in elkaar zetten van mijn stofzuiger bleek dat de slang defect was. Meteen contact opgenomen met de klantenservice en binnen enkele uren al antwoord dat er een nieuwe slang wordt opgestuurd. De nieuwe slang heeft het probleem verholpen en de oude slang kan ik gratis retourneren. Nog niet vaker bij Handyman besteld, maar in de toekomst gaat dat wel gebeuren!

Goed geregeld

Inkt kon ik niet vinden met een telefoontje naar handyman netjes geholpen en via een nummer kon ik het bestellen goede service

super

bestellen was super makkelijk, en de volgende dag lag mijn pakketje al klaar in de winkel.

Super en nog een super

Alles wat je nodig hebt vind je bij hun ik kon het de volgende dag gelijk komen ophalen.

Ophalen verloopt soepel

Ophalen verloopt soepel. Als je een product koopt dat in de winkel aanwezig is, krijg je ook dat product. (Bij andere winkels wordt het dan toch nog opgestuurd uit een centraal magazijn, wat langer duurt en nodeloos omslachtig is.) Laagste prijs die ik heb kunnen vinden.

Een ruim voldoende voor handyman dukenburg. Goede service fijn personeel.

Een ruim voldoende voor handyman dukenburg. Goede service fijn personeel.

goed product en snelle levering

makkelijk website, goed overzicht. product snel besteld en binnen 2 dagen in huis.

Goed produkt voor een nette prijs en makkelijk te bestellen.

Goed produkt voor een nette prijs en makkelijk te bestellen. Binnen enkele dagen kon ik het bestelde ophalen in de winkel in Gouda. Fatsoenlijke verkoper.

Goede en vlotte service.

Al vele jaren hikte ik tegen het vervangen van de scheerkop van m'n Braun op. Al veel eerder had ik het moeten vervangen, maar wist niet dat het los te koop was. I.v.m. corona heb ik het via de webshop aangeschaft, maar normaal loop ik langs jullie winkel in Den Haag. Bedankt voor deze service!

Handyman altijd vriendelijk, duidelijk en vaak beschikbaar warmt je nodig hebt

Een fijne winkel, waar je samen met de medewerkers op zoek gaat naar hetgeen je nodig hebt. Eventueel is het te bestellen en later op te halen. Prima assortiment. De prijzen zijn OK.

Duidelijk en snelle levering

Groot assortiment en heel overzichtelijk En snelle levering van het bestelde artikelen

Snel het goede product besteld en in huis. Handy...

Goede product. Snelle levering. Helder website.

Snel geleverd, prima prijs

Volgende dag geleverd zoals afgesproken

Snelle en goede service maar vooral goede communicatie.

Kon mijn bestelling heel snel ophalen en het contact met Ricardo is heel gezellig. Ben zeer tevreden ook toen bleek dat ik meer product nodig had. Alles super snel geregeld. Helemaal top! Ga zo door.

Goed geregeld

Volledig volgens afspraak geregeld

Prima product

Netjes verzorgd en op de tijd geleverd wat is afgesproken.

Uitgebreid assortiment, snelle levering

wij hebben een onderdeel voor een stofzuigerslang besteld. Duidelijke webwinkel, snelle levering. Het relatief kleine onderdeel zat wel een in vrij grote doos.

Het onderdeel dat ik zocht

Ze hadden het onderdeel dat ik zocht en het werd goed geleverd. Werkt goed!

Heel tevreden

Bij Handyman Drachten onze Henry stofzuiger gekocht, van te voren goede informatie gekregen in de winkel. Nu in corona tijd nieuwe stofzuigerzakken besteld, vlotte afhandeling online en levering was er ook super snel. Heel blij!

Snelle levering, makkelijk online bestellen

3 Eikdonk

Breda 4825 AZ