perfecte afhandeling van bestelling en ook nog een kadootje!

Handyman is een no-nonsense bedrijf waar we graag komen. Je krijgt er deskundige adviezen zonder allerlei omhaal en de prijzen zijn zeer concurrerend.

Zoals verwacht

Met click and collect opgehaald. Product als verwacht en afhalen ging perfect.

Gewoon perfect conform afspraak

Maakt belofte qua levering helemaal waar,,!!!

Doorgaan zo!

snelle levering van het product.

Makkelijk te kiezen en bestellen via de website. Snel en mooi op tijd geleverd.

Gemakkelijk

Gemakkelijk een bestelling te plaatsen, voor de juiste prijs. Levering zeer snel

snel en goed verpakt.

top

netjes geholpen ook met ophalen

ze belden netjes opdat mijn spullen klaar liggen en ook nog extra controle of het goed was

Prima verzorgd, snel en correct, volgens belofte!

Prima verzorgd, snel en correct, volgens belofte!

Heel fijn contact met Handyman

Ja de communicatie was ook prettig,ook telefonisch contact was ook prima. Het afhalen is ook goed geregeld.

Perfect!!!

Everything in perfect condition and on time

Helemaal goed

Simpel en prima Corona oplossing

Gewoon een uitstekende oplossing

Helemaal oké

Prima bestelling en levering!

Bestelling liep vlot en duidelijk. Levering was prima. Werkelijk zo als aangegeven in de email.

Top service!

Had een bestelling geplaatst, maar deze was door DHL weer meegenomen en terug gestuurd naar de verzender(Handyman dus) omdat het adres onjuist zou zijn(was niet zo) Ik heb contact opgenomen met Handyman via de email, en na een paar keer heen en weer mailen was er al heel snel een nieuw pakket onderweg die de volgende dag wél netjes is bezorgd.

Super service!

Vriendelijk, klant en oplossingsgericht. Een verademing om daar geholpen te worden. Hier kunnen andere winkeliers iets van leren.

Snel, duidelijk en goede service

klantvriendelijk

Via Click en collect besteld. Werd zelfs thuis gebeld over afhaalmoment. Prima service.

Alles gewoon goed

Halogeen lampjes besteld. Scherpste prijs op internet. Complete specificaties, onder andere of de lampjes dimbaar waren Al vanaf 25 Euro geen verzendkosten Kortom, dit is allemaal goed

Klik en Collect werkt prima

Online bestellen werkt goed het ophalen ook.

Ze geven goed advies en een snelle levering

Ik heb nagevraagd welke onderdelen ik nodig had. Ik kreeg snel advies en de volgende dag alles in huis. De stofzuiger werkt weer goed.

Prima product geleverd!

Vanaf het begin dat ik mijn stofzuiger had, ergerde ik me aan het krassende geluid van de stofzuigerborstel. Nu met de nieuwe borstel is dat probleem gelijk verholpen. Deze aankoop had ik dus veel eerder moeten doen!

Miele stofzuigvoet

Werkt weer perfect, snelle levering !

Snel geleverd!

Helemaal top

Makkelijk opgehaald via click&collect en heel vriendelijk geholpen door de winkelmedewerker (in zoverre dat kan, met afstand en simpele afhaal)

3 Eikdonk

Breda 4825 AZ