Volgens afspraak bezorgt. Netjes verpakt. En per email aan geven hoe laat het pakje er was

Volgens afspraak bezorgt. Netjes verpakt.

Volgende dag al geleverd

Volgende dag al geleverd

zeer goed

nog niet eerder gedaan bij Handyman op deze manier maar de conclusie is dat het erg goed gegaan is en een volgende keer zou ik het zo weer doen.

'S middags besteld, en de volgende morgen had ik mijn bestelling in huis. Super snel, zeker in deze tijd!

Goede site en snelle levering

Overzichtelijke site, makkelijk te bestellen, goede informatie en snelle levering. Prima club!

Goede site en snelle levering

Prima snelle levering

Volgens afspraak de juiste produkten snel geleverd.

Prima snelle levering

Volgens afspraak de juiste produkten snel geleverd.

Goede spullen snel bezorgt dus heel tevreden

uitstekend

uitstekend

Prima geregeld

Prima geregeld en volgens afspraak hierdoor de winkel niet gemist

Goede bezorg info

Goede bezorg info

Helemaal prima

Ze zijn prima on-line georganiseerd

Het bestelde artikel werd zoals afgesproken goed en snel geleverd.

Super!,

Goed product en super snel geleverd.

Duidelijke website en snelle levering

Een tevreden klant meer dan dat hoef ik niet te zeggen.

Tevreden klant

Zoals verwacht een snelle levering, correct ingepakt, goede informatie vooraf.

Sneller dan snel. Keurig!

Speciale lamp ging kapot, precies boven mijn hobbyplek. Snel besteld en maar 1 dag me op een andere manier moeten vermaken, gelukkig in deze lockdown dagen...

Ik ben een zeer tevreden klant.

veel keus, snelle levering, goede informatie

Veel keus, snelle levering, goede informatie, ook over de levering. Fijn dat in deze corona-tijd de locale Handyman er ook nog iets aan verdient!

3 Eikdonk

Breda 4825 AZ