De volgende dag was het bestelde product al binnen!

snelle levering en duidelijk via de mail

Direct bericht via de mail over de bestelling en daarna snelle levering

Goed verzorgd

Goed bedrijf voor aparte spullen. Goed bezorgd!

TOP! Snelle levering, goede kwaliteit, aanbevolen!

Meerdere keren besteld en altijd de volgende dag in huis. Goede kwaliteit goederen, netjes verpakt!

Snel geleverd goed product

Bij Handyman bestelde ik nieuwe scheermesjes voor mijn Philips shaver 7000 serie. Ik ontving binnen 24 uur een nieuwe set. Prima verpakt. Een ander merk dan het origineel (wat keurig was aangegeven voor dat ik bestelde) Maar mijn scheerapparaat scheert weer als vanouds. Maar wel voor een scherpere prijs dan de originele set van Philips. Die je nu niet kan kopen omdat die alleen via de dealers worden geleverd. Hoe lang ze scherp blijven weet ik natuurlijk nog niet. Het is een goed begin.

Zeer snelle levering

De ene dag bestelt,de andere dag in huis. Goed,stevig en netjes verpakt,van te voren ook duidelijke verzendinformatie.

Precies zoals ik het wilde.

Correcte bestelling. Op tijd. Goed verpakt. Jammer dat koerier pakje voor de deur zette zonder aan te bellen, terwijl ik thuis was.

Naar uiterste tevredenheid

Geleverd wat besteld is en het voldoet perfect

Artikel naar wens en snel geleverd.

goede prijs, snel bezorgd

goede prijs en vlot bezorgd

Goed gedaan!

Makkelijk te bestellen (nette prijs) en betalen. Arriveerde precies op tijd en was keurig ingepakt.

Goede en overzichtelijke site en makkelijk om te bestellen Snelle levering en controle via de DHL code

veel keus, snelle levering, goede informatie

Veel keus, snelle levering, goede informatie, ook over de levering. Fijn dat in deze corona-tijd de locale Handyman er ook nog iets aan verdient!

veel keus, snelle levering, goede informatie

Makkelijk te vinden en te bestellen en goede aflevering van de bestelling

Sinds de coronatijd bestellen wij steeds meer digitaal, wat wij eigenlijk nooit deden, en alles is goed te vinden en te bestellen.

Prima op tijd geleverd

Zoals altijd zeer tevreden, nu via de webwinkel is ook alles prima gegaan.

Prima op tijd geleverd

Zoals altijd zeer tevreden, nu via de webwinkel is ook alles prima gegaan.

Zoals altijd PRIMA!

Goede info en snelle levering.

Gelijk reactie op vraag, meedenkend en snelle levering

Goed geholpen

Fijn geholpen Via de vraag via de mail En snelle levering volgens afspaak

Ze doen wat verwacht

Mijn bestelling kwam netjes op tijd en er zat precies in wat ik besteld heb. Zeker voor herhaling vatbaar.

Perfect uitgevoerd op de juiste datum en tijd

Goede organisatie , correcte uitvoering. Veel keuze artikelen.

Was de 1e keer dat ik online iets heb besteld. Prima gegaan

In 1e instantie stond op de bestelbon dat het product op dinsdag geleverd zou worden door DHL. Bleek 2 dagen laten. Kan Handyman niets aan doen (Probleem van DHL ivm met grote drukte)

3 Eikdonk

Breda 4825 AZ