prima service, vrijdagmiddag besteld en zaterdagmorgen geleverd.

ik ben helemaal niet technisch en als ik zag hoeveel filters er bestaan voor de diverse stofzuigers schrok ik wel een heel beetje. gelukkig had ik de papieren nog die bij de stofzuiger waren toen ik deze kocht. voor deze gemaakte keuze van de stofzuiger ben ik nog steeds blij, zelfs na diverse jaren werkt hij prima en met de nieuwe filter die ik bij jullie heb besteld en ontvangen is hij voor mij meer dan 100% waard. ik was zelfs in staat de filter te plaatsen zoals het hoort. vriendelijk dank voor de snelle levering. voor ik jullie kon bedanken werd ik ziek en kon geen bedankje sturen. gelukkig ben ik nu weer opgeknapt en kan weer gebruik maken van de stofzuiger, in de tussentijd vonden ook mijn (schoon) dochters dat je kon merken dat er een nieuwe filter in zat. bedankt handyman.

Ik heb een vriendelijke en snelle service ervaren!!

Ik heb via de chat eerst mijn vraag gesteld en werd keurig beantwoord, daarna mijn bestelling gedaan. Ik ben tevreden met mijn bestelling! Ga zo door!

Slecht

Betreft bestelling mondstuk voor een stofzuiger. Het geleverde artikel was reeds gebruikt. Er zaten haren aan en ook slijtage verschijnselen. Prima opgelost: Gebeld met Handyman en de volgende dag kregen we een nieuw exemplaar.

prima communicatie en aflevering

mijn eerste ervaring met Handyman digitaal en dat bevalt prima

redelijk goed

in de beschrijving staat dat er een usb-poort in de oplader zit, dit is niet het geval. Af en toe valt de verbinding tussen oplader en computer weg waardoor ik het bericht krijg oplader aansluiten. Dit is meestal te verhelpen door de oplader en snoer los te halen en opnieuw aan te sluiten. ik vind de verbinding tussen stekkerstukje en oplader een beetje wiebelig/zwak Oplader maakt wel piepgeluid tijdens gebruik. het afhandelen en levering van het product ging heel vlot. De levering was inderdaad de volgende dag.

Goede service en redelijk in prijs

Even kijken op de site want we hadden geen printerinkt meer! Bestellen en de volgende dag in huis! Kon niet beter. Zo snel en ook praktisch! 100 punten van mij.

Gemakkelijk!

Had lampjes besteld voor halogeenlamp. Veel te groot. Paniek! Hoe moet dat? Nooit gedaan! Heb geen printer! Pffff gewoon wegbrengen naar dhlpunt. Geweldig! Wel even nieuwe besteld.

Gemakkelijk!

Besteld en de volgende dag al binnen. Eerst advies gevraagd via de chat en daar werd snel op gereageerd.

Zeer goede en vlotte service. Alles volgens afspraak.

Snel en simpel bestellen

Makkelijk bestellen, eerstvolgende dag geleverd. Alle producten precies als geschreven.

had de bestelling heel vlug in huis en heel netjes verzorgt ben dik tevreden

Ik ben zeer tevreden alles is naar wens gegaan had het heel vlug in huis en was heel netjes verpakt Ik ben heel erg blij .En nog maals mijn hartelijke Dank.

Goede website, supersnelle levering, goed product

Ondanks de drukte met de post nu, was mijn bestelling met 1 a 2 dagen binnen, super! Stofzuigermond heeft mooie kwaliteit, beter dan de oorspronkelijke. Zit alleen een tikje te los, maar dat komt omdat ik zelf niet van te voren de stang had opgemeten :) Fijn ook dat, mocht het nodig zijn, het retourformulier meteen meegestuurd wordt.

Geweldige snelle service

Snel en volgens afspraak geleverd, keurig verpakt en nette prijs!

Snel en duidelijk! Zeer tevreden!

Prima. Snel en accuraat!

Snel en accuraat.

Volledig naar wens.

Fijn dat je in Coronatijd zo snel en gemakkelijk cartridges door de bus krijgt en nog wel dezelfde goede & voordelige als in de winkel!

Perfect eigenmerk Cartridge

Gaan lang mee. Geen uitdroging. Goede prijs kwaliteit verhouding.

zeer goed !!

Zeer positief. Goede en overzichtelijke website, artikelen makkelijk te vinden, makkelijk bestellen, snelle levering !!.

Prima, correct en snel geleverd

Prima, correct en snel geleverd

vlotte levering

Mijn verzoek om na te gaan welke stofzuigerzakken bij een type stofzuiger paste, werd snel beantwoord waarna de bestelling volgde die de volgende dag al werd geleverd. ! Top!

3 Eikdonk

Breda 4825 AZ