Goed,snel

Na twee dagen al geleverd

Ik was zeer tevreden:

Het product was snel geleverd en de communicatie helder.

Ik had eerst een vraag gesteld en deze werd de volgende dag al beantwoord en er werd een link meegestuurd zodat ik deze gelijk kon bestellen en 2 dagen daarna geleverd ondanks dat het overal zo druk is.

Snelle levering en goed product ontvangen

Fijn om het bestelde zo snel te ontvangen.

Bestelling in goede orde en snel ontvangen

Snelle services en alles klopt

Alles was snel in huis.

goede service en nazorg

eerste levering niet ontvangen ivm sorteerprobleem bij vervoerder. meteen een nalevering ontvangen! erg blij met de goede service van Handyman.

Zie boven.

Een (Handy)man een (Handy)man een woord een woord! Alles volgens afspraak en op tijd!

Nette behandeling en snelle service...toppie!

Duidelijk overzicht wat je nodig hebt en je product wordt direct getoond,heel fijn.

Snelle nette service

Voor het eerst online besteld via handyman. Producten goed te vinden en snel in huis.

Snelle nette service

Super snelle service

Normaal haal ik de ontkalkingstabletten gewoon in de winkel van de handyman. Nu heb ik ze voor het eerst online besteld. De dag erna had ik ze al in huis. Ontzettend fijn.

Snelle en correcte afhandeling en bezorging

Ben zeer tevreden. Er waren niet veel woorden nodig om uit te leggen wat ik nodig had. De afhandeling was heel snel en correct

Heel tevreden

uitstekend, snel en correct

De nood was hoog, de redding door Handyman zeer nabij !

Goede voorraad en producten

Blij met mijn bestelling.

Door de lockdown kon ik nergens stofzuigerzakken kopen. Heb ze bij Handyman besteld en de dag erna had ik ze al in huis!

Prima Service Top

Prima Service Top

Snel geleverd, netjes verpakt

Mijn bestelling is snel geleverd en netjes verpakt. Alles is goed gegaan, ook betalen gaat handig en snel. Mijn Handyman zit hier om de hoek, maar zolang de winkel dicht is, is dit een goed alternatief.

Nog niks ontvangen

Ik heb nog steeds niet mijn bestelling onvangen en dat vind ik raar.

Correct!

Snelle en correcte levering!!

goed en snel!

Duidelijke site, gevraagde onderdelen snel te vinden. Eigen merk spullen voldoen ook prima. Gisteren besteld, vandaag geleverd, helemaal tevreden.

Makkelijk en snel besteld

Vandaag besteld morgen in huis met zelf gekozen bezorgtijd! Nu ook nog 10% korting .Zeer klantvriendelijke website!

3 Eikdonk

Breda 4825 AZ