Eenvoudig en makkelijk te bestellen

Via de monteur van Bauknechtwerd mij WPRO aanbevolen. Daarom heb ik deze bestelling geplaatst. Als het op is dan ga ik weer een bestelling plaatsen.

Super service en snelle levering.

Ondanks de drukke periode rondom kerst en overbelaste bezorgdiensten, is de bestelling snel geregeld.

Ik kan weer koffie zetten

Ik heb hier een metalen filter voor mijn DeLonghi Dedica espressomachine besteld. De oude zat verstopt waardoor ik geen koffie meer kon zetten. Levering was snel, webshop werkt prima en ik zit weer lekker aan mijn bakkie.

Alles zoals het hoort!

Het product werd snel en op de geplande tijd geleverd en was in goede staat. Ook over de prijs ben ik tevreden.

snel, maar niet volledig

Handyman is een prachtwinkel omdat het reparatie promoot ipv nieuwe dingen. De levering was heel snel en de communicatie heel goed! Echter: voor het dekseltje van de senseo opschuimer had Handyman wel beter meteen kunnen tonen dat je het roerstaafje er separaat bij moet kopen! Nu moest ik twee keer bestellen en twee keer verzendkosten betalen.

Nette levering, erg fijne klantenservice.

Afdichtingsset voor zeefhuis van mijn vaatwasser snel geleverd gekregen. Had problemen met de siliconen ring. Klantenservice reageerde snel, zeer klantvriendelijk en kwam met de juiste oplossing. Erg fijn bestellen op deze manier.

makkelijk te bestellen en een snelle levering. Ben zeer tevreden!

Supersnelle verzending en levering

Eind vd middag besteld, volgende ochtend 11 uur al geleverd

Vakkundig en simpel te vinden in de webshop

Prima, erg makkelijk te vinden in de webshop , en snelle levering

Netjes orderbevestiging en factuur per mail ontvangen, en snel geleverd.

Men houdt zich aan de afspraak, snelle levering, goed product. Aanrader om hier te bestellen. Ondanks de drukke periode (tussen kerst en oud en nieuw) dinsdag besteld, woensdag in huis! Top!

Snelle en correcte levering.

Altijd al tevreden over de Handyman en online stellen ze ook niet teleur. De site is overzichtelijk en het bestelde was, ondanks de extra drukte, snel binnen.

Super, dat deze mogelijkheid er was !

Ik zat juist om deze dingen verlegen; en dan is het niet alleen héél fijn, dat is de artikelen binnen 1 dag heb. Ik vind het dan ook fijn, dat ik op die manier Handyman kan helpen !

Goed verpakt, ondanks de feestdagen aardig op tijd.

Snelle levering!

Snel correct

Snelle afhandeling door handyman alleen bezorging ( pakketje voor de deur buiten zetten) door bezorgdiensten verdiend geen schoonheidsprijs

Stofzuigermond besteld de volgende dag al in huis. Super blij mee.

Groot assortiment en snelle bezorging

Goede verkoopsite, makkelijk zoeken en uitgebreide sortering onderdelen van de meeste merken huishoudelijke apparaten, zowel van oudere als recente modellen.

Goede en kwalitatieve service!

Fijn dat je kunt whatsappen voor je vragen

Goede services

Product besteld, en snel binnengekregen .

Vandaag besteld en de volgende dag geleverd

Er zit geen handyman in de buurt en vandaar on line besteld. Makkelijk en snel.

TOP service.

Ik heb vaker bij de Handyman besteld en zoals gewoonlijk altijd volgens afspraak op tijd en goed geleverd.

Snelle service tijdens topdrukte vd feestdagen.

Netjes verpakt en vlug geleverd.

3 Eikdonk

Breda 4825 AZ