Perfekt, vlot en zorgloos

Makkelijk te bestellen, werd op de hoogte gehouden en inktpatronen in huis binnen 24 uur. Perfekr!

Snel geleverd en prima verpakt

ondanks de feestdagen is mijn product perfect op tijd gebracht.

goed produkt

Muurbeugel past op veel veschillende type tv diverse soorten bevestiging meegeleverd makkelijk te monteren aan de muur waterpasje meegeleverd handig

Goede kwaliteit

Ik had inktpatronen besteld voor een PSC-apparaat en het is goede inkt die vrij lang meegaat: ik gebruik het nu al jaren en je krijgt waar voor je geld. Ook de levering van Handyman was goed.

Voor onze Miele stofzuiger een nieuwe zuigmond met parkeerhaak en een nieuwe zuigstang besteld en prima op tijd geleverd. Wij kunnen nu weer prettig stofzuigen!

positief

goede levering

Goede website, correcte levering.

Snel en goed geleverd

De bestelling is snel bezorgd en de site is erg overzichtelijk.

Snel en adequaat, net als in de fysieke shop in Den Bosch

Positief

Snel verzonden en past perfect

Snel verzonden en de artikelen passen perfect. En dat ook nog eens voor een goede prijs!

Bestelling is supersnel bezorgd

Ik zat dringend verlegen om product. Product is via website gemakkelijk te bestellen. En was snel bezorgd.

Eenvoudig te bestellen op de web pagina en daarna snel geleverd

snelle levering en keurig verpakt

In deze tijd moet je helaas online bestellen . Maar zodra het weer kan en wat nodig heb ga ik ook weer naar de winkel . Het personeel is vriendelijk en deskundig .

Niks op aan te merken

Snel en betrouwbaar

Hier ga ik zeker regelmatig bestellen. Echt tevreden

Goede kwaliteit en snelle levering

De communicatie is duidelijk en het product was snel bezorgd. We hadden een Dus in filter besteld, en het is precies wat we ervan had een verwacht.

Overzichtelijk en snel

Via de website snel het betreffende onderdeel kunnen vinden. Na bestelling snel info over de levering. De volgende dag al in huis ondanks de drukte.

Vriendelijk en snel

3 Eikdonk