Snel geleverd. goed verpakt, fijne producten

Toch handig om snel te vinden wat je nodig hebt en het ondanks COVID-drukte toch ook snel te krijgen. In een goede verpakking.

Snel geleverd. goed verpakt, fijne producten

Snel en goed

Ondanks Kersttijd snelle levering.

kan niet beter

's avonds besteld de volgende dag in huis en dat in deze tijd Chapeau!!

Uitstekend verzorgd en snel.

Ik heb via de computer besteld en na twee dagen werd de boel keurig thuisbezorgd. Alles werkte naar behoren.

Uitstekend verzorgd en snel.

prima service

mijn bestelling geplaatst en ondanks corona of feestdagen de volgende dag geleverd, dus in 1 woord geweldige service!!!

Heel snel geleverd!!!!

Heel snel geleverd. Na de bestelling binnen 2 uur kreeg ik een mail met een mededeling dat mijn bestelling al GESTUURD was

Super snellen levering

Ondanks de kerstdagen en vertraging bij de postbezorgers, toch ´s avonds besteld de volgende dag in huis.

Snelle levering en goede service

Goede prijs en snel in huis. Goed voor de on-line boodschap.

Goede kwaliteit en op tijd geleverd

Goede kwaliteit en op tijd geleverd; hoewel eerst aangegeven werd dat het bestelde artikel er niet was bleek eea toch binnen enkele dagen op voorraad gekomen te zijn en werden we daarover geïnformeerd. Direct uitgeleverd

zeer goed en op tijd geleverd

helaas heb ik de verkeerde besteld en moet hij terug gestuurd worden

super snelle levering

Deze stofzuigerzakken gebruiken we op het werk, en zijn erg goed. De levering in deze tijd was super snel bedankt daarvoor!

Duidelijke website en snelle levering

De volgende dag geleverd ondanks drukte.

heel netjes

vooral in deze tijd was mede door de bezorging het resultaat erg goed .

Uitstekende service

Het zoeken naar nieuwe zakken voor onze stofzuiger was een fluitje van een cent. Dankzij de duidelijke en overzichtelijke website was de keuze snel gemaakt. Ondanks de enorme drukte bij de bezorgdiensten werd het pakket de volgende dag bezorgd. Hulde!

Netjes en snel afgehandeld

Zeer snel en netjes geleverd

snel en zoals beloofd bezorgd

zoals ik hierboven al aangaf is de bezorging prima en snel. Jammer was wel dat het bestelde licht te lang was voor mijn lampje.

Snelle levering en een correcte klantenservice!!

3 Eikdonk

Breda 4825 AZ