aanbevelingswaardig

product was makkelijk te vinden snel geleverd en opgehaald in de winkel waar je evt nog info krijgt

Zeer snel

Het product werd de volgende dag geleverd zeer snel ben dik tevreden sappo dat is tenminste service bedankt tot de volgende bestelling groetjes

Product bleek defect

Ik had online een 4 poorts USB hub besteld in die in de winkel aangepakt van de verkoper. Bij thuiskomst zag ik dat de verpakking al open was. Het product bleek defect. Hierover gebeld naar de wnkel. Ik kon de volgende dag een nog prigineel dicht exemplaar ophalen dat wél goed werkt

Handyman lost je probleem op

Een onderdeel van mijn stofzuiger was kapot. Bij Handyman vond ik het juiste type onderdeel. Geweldig. Ben er erg blij mee!

Snelle levering.

Makkelijk te bestellen en makkelijk naar servicepunt laten bezorgen.

Helemaal prima

Bestelling was netjes verpakt en werd geleverd op het beloofde moment.

Een vraag gesteld en snelle antwoord van klantenservice

Snelle levering van een goed product

Snelle levering, product zoals gewenst

Snel en goede bestelling

Bestelling snel en goed uitgevoerd, levering zoals aangegeven uitgevoerd. Zeer tevreden.

Helemaal geweldig!

laat in de middag besteld en de volgende dag al binnen, ben heel erg tevreden.

eerste dag besteld bevestiging op de mail volgende dag lag het al klaar TOPIE

toppie

Kan artikel goed vinden en een snelle levering

Fijne winkel met snelle levering en enorm veel onderdelen.

prima geregeld

goed geadviseerd en op tijd bezorgd!!

Klantvriendelijk en oplossingsgericht

Prima service. Klantvriendelijk van opzet en service.

Snelle levering, goede kwaliteit en redelijke prijs

Prima kwaliteits cartridges tegen een redelijke prijs. Levering weer prima. Volgende keer weer op deze wijze.

vlotte service

ik had mijn bestelling 's avonds besteld en ervoor gekozen om het op te halen in het dichts bij zijnde filiaal hier lag mijn bestelling al netjes klaar toen ik in de winkel kwam

Helemaal top

Ik heb het hele internet afgezocht om snel aan een snaar te komen voor de wasautomaat maar dat lukte niet,als laatste redmiddel Handyman gebeld en ja hoor de volgende dag in huis Super geregeld

Eenvoudig te installeren

Vier poten onder wasmachine, 4 trillingdempers. Wel even met 2 personen installeren en na installatie even de machine waterpas controleren/zetten.

Alles naar wens verlopen

Top service snelle levering

Alles naar wens verlopen

Top service snelle leverig

Snelle levering en product bevalt prima. Goede service werden prima op de hoogte gehouden van de levering.

Goeie webshop!

De keuze is reuze. Snel en efficiënt afgehandeld. Zo hoort het.

3 Eikdonk

Breda 4825 AZ