Vlotte service voor een goede prijs.

Vlot en gratis bij dealer. Snel bericht dat het onderdeel in de shop van handyman aangekomen was en opgehaald kon worden. Prettig personeel.

Artikel snel gevonden en geleverd

Wat ik erg prettig vond was het feit dat bij het product (aandrijfriem) de verschillende merken en typenummers van broodbakmachines stonden vermeld waarin deze gemonteerd kon worden. Verder erg prettig de gratis levering bij de plaatselijke Handyman waar ik het product na een keurig bevestigingsmailtje al na 2 dagen af kon halen. Zondags besteld, dinsdags opgehaald.

Zeer goede service

Gisteren besteld en dan de volgende dag in huis gewoon top. Een goede slang van Nilfisk zuigt perfect ben er blij mee. Ik beveel handyman ten zeerste aan.

Product voldoet helemaal en werd snel geleverd (één dag)

Op maandag om 11.59 uur Perilex-snoer-met-stekker besteld, op dinsdag om 14.21 uur lag het voor mij klaar in de winkel (ik had gekozen voor ophalen, dat kwam mij beter uit). Het product, een Perilex-snoer-met-stekker voldoet helemaal aan de verwachtingen: mijn inductiefornuis draait er prima op. Het is een dik snoer met vijf aders van elk 1,5 vierkante millimeter (nodig voor de hoge stromen die er doorheen gaan, tot 16 A, want aansluitwaarde van mijn fornuis is 11 kW). Het is bovendien hittebestendig tot 60 graden (dus het smelt niet door de geringe warmte uit de geïsoleerde achterwand van de oven). Ook handig: de stekker is aangespoten. Dat is veilig (aders zitten goed vast) en handig, want op de stekker staan met letters aangegeven waar de nuldraad en waar de fasedraden zitten (t.w. N, L1, L2, L3) en natuurlijk waar de aarde zit.

Altijd zeer goed, snel en correct geholpen.

Benadering van het personeel is altijd voorkomend en vriendelijk. Over het algemeen deskundig.

Ik ben netjes en vakkundig geholpen

Ik ben netjes en vakkundig geholpen

Prima ervaring

Snelle en goed verpakte levering. Handyman heeft m.i. veel artikelen die je elders niet makkelijk vindt.

Geleverd volgens afspraak

Het geleverde product is conform de bestelling en de levering is volgens afspraak. Prima.

Snelle levering en precies wat ik zocht

Omdat ik een onderdeel van onze steelstofzuiger kwijt was. De assecoires passen goed, netjes verpakt.

Prima, zowel levering als product zijn goed.

Prima, zowel levering als product zijn goed.

Bestelling snel geleverd.

Super snelle levering!!

Overzichtelijke website en zeer snelle levering! Top!

snelle service

Klantgericht en top

Onverwachte oplossing en afspraak is sfspraak

Goed zeg!

Fijne comminucatie rondom bezorging en een Goed product.

Snelle en accurate levering

Snelle en accurate levering

Overzichtelijke site en een supersnelle levering

Overzichtelijke site en een supersnelle levering

Bestellen nog steeds niet ontvangen

Bestelling nog steeds niet ontvangen. Wanneer gaat mijn bestelling bezorgd worden. In het vervolg zou ik graag een melding ontvangen als er iets fout gaat.

Goed geholpen!!

Vriendelijke en geduldige hulp, ook goed mee gedacht

Handyman lost het bezorgingsprobleem snel op

Helaas hadden wij problemen met de bezorging (bezorgd volgens vervoerder maar nooit ontvangen) gelukkig waren ze bereid snel de bestelling op te lossen en de order opnieuw te versturen. Dat vinden wij super!

Ter zake kundig

Men is uiterst behulpzaam.

Geleverd als beloofd

Filters voor stofzuiger besteld. Geleverd als belooft voor een goede prijs.

PRIMA!

Het juiste onderdeel was vlot geregeld.

duidelijk en goed werk geleverd

een bestelling geplaatst en werd correct en netjes de volgende dag al afgeleverd . goed verpakt en duidelijke beschrijving voor eventuele retour zending

niet erg best

de spullen zijn uitstekend, maar de bezorging leek nergens op eerst een halve dag zitten wachten voor niks na 2 dagen zou het tussen 11,00 en 15,00 uur gebracht worden na 2 uur wachten werd het weer verschoven naar 16,00 uur dus alles bij elkaar 9 uur gewacht

3 Eikdonk

Breda 4825 AZ