Goede keus en service

Handyman heeft gelukkig de onderdelen die bij de originele leverancier niet te krijgen zijn. Snelle en correcte levering.

oude cartridge

Wij vinden het heel erg, dat wij oude cartridge"s hebben ontvangen die nog maar 1 maand geldigheidsduur hebben! Ze zijn duur zat en dat hoort zich niet. Zo'n product moet in de sale met 50% korting en dan heb je de keuze of ze je wilt kopen. Wij kopen extra de originele inkt, die bijzonder duur is, en dan krijg je zoiets in de maag geduwd.

Het was precies wat ik had besteld

Goed en optijd geleverd

Duidelijke website, makkelijk te bestellen. Ook een voordeel is, dat je kunt kiezen voor thuisbezorging of afhalen bij de zelf te kiezen Handyman winkel. Ook in de winkel vriendelijk, behulpzaam personeel.

Uitstekend en zeer snel

De Handyman is zeer snel met het verzenden van je bestelling en het is heel, goed verpakt

Was heel goed

het inloggen ging goed en daarna nog gebeld voor advies ,was heel begrijpelijk voor mij Ook de geruststelling wanneer het pakket komt.

Zeer goede service! Snellen levering Vriendelijke mensen

Supersnel

Voor de Compacteo kan ik hier de juiste stofzuigerzakken kopen, goed betaalbaar en snel geleverd. Het stofzuigertje doet het weer perfect.

Goed.

Makkelijk te bestellen en een snelle verzending.

prima hulp veel deskundigheid

Snelle adviezen met direkte oplossingen

Wat een top service!

Een fietshoes besteld en ontvangen. Bij de 1e keer gebruiken ging het insteekvak los van de hoes. Dit gemeld en ik kon het product retourneren. Nog voordat ik de hoes geretourneerd had, kreeg ik al een nieuwe hoes toegezonden. Kijk dat is nou een service waar m.i. een klant op zit te wachten.

Snelle levering, duidelijke communicatie

Bestellen was makkelijk, product omschrijving duidelijk en afleveren in de winkel was sneller dan aanvankelijk op de website stond. Heel blij mee!

Duidelijke website, tevreden over het geleverde artikel en snelle levering

Exact op tijd

Snelle service en met een correcte afwikkeling

Snelle afhandeling

Vlotte afhandeling en heldere communicatie

Overzichtelijke website, heldere communicatie en zeer vlotte afhandeling van de bestelling.

Handyman ontzorgd en handelt met zorg1

Duidelijke site en webwinkel. Snelle levering en goede communicatie hieromtrent.

Goed assortiment

Handyman heeft een goed assortiment en een snelle levering - TOP!

Ik had een online bestelling geplaatst met de optie zelf ophalen bij een winkel. Alles ging goed en kreeg een bevestigings-email dat ik mijn bestelling kon ophalen.

Gewoon heel snel en uiterst correct afgehandeld

Bijzonder snel en accuraat afgeleverd geheel volgens de belofte

Kwaliteit op tijd!

Makkelijk bestelt, snel in huis. Goed verpakt, alle lampen deden het!

Gewoon goed

Goede prijzen en snelle levering

Zuigmond voor miele stofzuiger besteld. De volgende dag geleverd.

TOP

Mijn bestelling werd de volgende dag al bezorgd. Bovendien was het artikel voordeliger dan in een andere winkel.

Goede, duidelijke, klantvriendelijke service

Ondanks dat het product even niet leverbaar, ben ik duidelijk op de hoogte gesteld en op een uiterst klantvriendelijke wijze benaderd door de verkoper in Hoogvliet (Binnenban).

3 Eikdonk

Breda 4825 AZ