zeer slecht, onaanvaardbaar
Pluspunten
Aardig personeel, zegt mee te kijken met je probleem
VerbeterpuntenSlechte punten: het was me beloofd dat als het product niet voldeed dat ik het mee kon nemen naar de winkel samen met het oude product en dan zouden zij meehelpen het te vervangen. Op donderdag keek ik op de website en zag ik dat er koopavond was tot 21:00 uur. Dus ik speciaal naar de stad gereden (15 kilometer verderop) en de auto in de parkeergarage gezet en met al mijn spullen om de winkelmedewerker te laten helpen met het vervangen van het onderdeel. Sta ik om 18:00 uur voor de deur van de winkel: gesloten. Reden: "Pauze tot 19:00 uur"! Deur afgesloten en niemand te bekennen. Aangezien ik niet een uur voor de deur ga zitten wachten ben ik erg teleurgesteld maar weer naar huis gereden. Enige oplossing is nog een keer terug, weer benzine verrijden en weer parkeerkosten betalen om het alsnog geregeld of mn geld terug te krijgen. Omdat beide meer zou kosten dan het onderdeel gekost heeft kan ik het maar beter in de prullenbak gooien. Ben nu heel erg teleurgesteld ipv de euforie die ik bij aankoop had.