perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering ,alles goed ingepakt

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Beschikbaar voor een goede prijs.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering Afhalen en betalen in de winkel zelf

goede service, goed behandeld

Pluspunten

De winkel in Doetinchem daar wordtje altijd prettig en vakkun dig geholpen.

nvt

goede service, goed behandeld

Pluspunten

snelle en in goede orde mijn bakoven beschermers ontvangen ze werken prima. Ik zou het iedereen aan raden die een ove heeft om dit te gebruiken het is beter voor je oven en gemakkelijk schoon te houden

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

goede service, kwalitiet product

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

supersnelle verzending, keurig verpakgt

geen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede service en zeer klantvriendelijk.

Geen punten om te verbeteren gevonden.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Bij retourneren staat tot je totaalprijs terug krijgt inclusief verzenden. Bij inlevering in de winkel (Heerlen) werdt eerst moeilijk gedaan over het überhaupt retourneren van product terwijl deze zelfs nog in de gesloten verzend verpakking van handyman zat. Ook werd er zeer onvriendelijk gedaan door personeel. Naast dat hier moeilijk over gedaan werd kregen we de traditionele verzendkosten niet terug! Terwijl dit op de website wel staat. Al met al zeer ontevreden en zal mij dus nooit meer zien in een van deze winkels of een bestelling op de site doen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Fijne webwinkel, duidelijke communicatie en snelle levering!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

duidelijke site snelle levering

pakket is bezorgd door post.nl: vrijdag 4 mei aangeboden maar toen waren we niet thuis: niet duidelijk waar pakket afgehaald kon worden: 5 mei is pakket voor de deur gezet... Zeker niet correct!! dus ik beveel aan maar dan wel een andere bezorgdienst!!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Duidelijke website; vlotte en correcte levering op aangegeven tijdstip.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering en kosteloos op te halen in winkel

Betere omschrijving van artikel bv. Wandelstok dop rubber niet schok dempend diameter 19mm

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Doen niet moeilijk.

Iets meer op voorraad!

voldoende, een redelijke ervaring

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

mooi en snelle levering

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Makkelijk online bestellen en de volgende werkdag gratis afhalen in de winkel.

Zorgen dat de mail over deze enquête klopt. Cadeaubon van €50,- winnen? Of €25,-?

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Veel artikelen op de site, juiste omschrijving van het artikel, snel antwoord op een mail. Denken mee voor een oplossing.

Op de site kun je aangeven wanneer je het artikel geleverd wil hebben, maar hier denkt de vervoerder (DHL) echter heel anders over. Gevraagd om 's ochtends te leveren, maar de vervoerder leverde pas om 17.30.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Prettige medewerkers die je helpen. De juiste winkel voor "klein spul", zoals inktpatronen, scheerkoppen en papier voor printers.

slechter dan verwacht

Pluspunten

Helaas dit kan ik niet beoordelen omdat ik niet weet hoe snel de product was geleverd. De verkoper zei dat hij de mail was vergeten om te sturen toe de bestelling binnen was.

Het mail dat de product in de winkel is gearriveerd kreeg ik toen ik de product al op ging halen. De verkoper zei dat hij de mail was vergeten te sturen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

goede bediening van de klant en nam zicht echt de tijd om het te regelen .Was dat maar overal zo

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering, prima service

3 Eikdonk

Breda 4825 AZ