goede service, goed behandeld

Pluspunten

Vriendelijke man (Oscar) Vrij snelle aflevering en ik kon afhalen en betalen in de winkel

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Ik ben heel vriendelijk en professioneel geholpen in de vestiging van de Handyman te Zoetermeer. Het product wat ik nodig had was niet op voorraad en moest worden besteld. De verkoper gaf mij 2 opties, de vestiging kon het bestelen en dan zou het 4 dagen later binnen zijn of ik kon het zelf bestellen via hun website (voor 20:00 uur) en dan zou het de volgende dag binnen thuis bezorgd worden. Ik heb gekozen voor de 2e optie en ontving het product de volgende dag al thuis inh de brievenbus.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Bestelling ophalen in de winkel, na melding dat de bestelling daar op voorraad was. Prima service, ook bij eerdere, niet vooraf bestelde, aankopen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede kwaliteit, snelle levering

Geef bij bestellingen de keuze voor transporteur (DHL, PostNL, etc.)

goede service, goed behandeld

Pluspunten

zie onder

houden zo

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede snelle afhandeling.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

super geregeld, snel en zeer duidelijke communicatie

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Duidelijke website/webshop en snelle levering.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Prima gregeld

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Alles prima geregeld! Keurig bedrijf met goede medewerkers

Geen verbeterpunten

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Bestelling van stofzuigerfilter verliep zeer snel. We kregen echter de verkeerde filter. We zijn vervolgens naar de winkel in Eindhoven gegaan om te ruilen. Zonder gedoe werd het goede product voor ons besteld, want het was niet op voorraad.

Op de website was niet goed te vinden welke filter pasend was voor onze Nilfisk en Miele stofzuiger.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Onze stofzuiger deed het niet meer goed en het bleek dat de telescoopbuis niet meer " op slot" wilde. Geen idee wat ik precies nodig had. Foto gestuurd naar Handyman en binnen een dag ene prima advies en een link naar het juiste product. Direct besteld en een dag later de bestelling binnen gekregen. Wat me name aansprak was de leuke en luchtige toon van de e-mail berichten! Handyuan, ga vooral zo door! En nog bedankt voor het leuke cadeautje!

niets, ga zo door!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super snel en compleet geleverd met een leuk cadeautje erbij

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super snelle en accurate levering en afhandeling van het bestelde product.

Ik zou het beslist niet weten.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Duidelijke zoekfunctie op de site, snelle levering.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

heldere verwerking, goede levering

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Zij kunnen voor vaak heel oude apparatuur nog onderdelen leveren, zeer deskundige voorlichting en snelle en correcte levering.

zou ik niet weten, of het moet zijn dat de naam's bekendheid en de mogelijk heden van hun zeer uitgebreide onderdelen voorraad nog meer bekendheid zou verdienen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle service en goede producten.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel geleverd, volgens afspraak

N.v.t.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

DHL liet steekje vallen bij de aflevering en dat pakt Handyman razendsnel op en corrigeert.

3 Eikdonk

Breda 4825 AZ