goede service, goed behandeld

Pluspunten

prima verzorgd

goede service, goed behandeld

Pluspunten

duidelijke website, ook zonder account artikelen te bestellen voldoende keuze in betaalmogelijkheden goede communicatie over bestelling / aflevering en afhaalmogelijkheid in winkel naar eigen keuze

geen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Mooi dat je het online kunt bestellen en betalen dan weet je in elk geval zeker dat het artikel er is als je naar de winkelgaat

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Online besteld en betaald, afgehaald in de winkel. Onderdeel was op voorraad. Prima dus.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Supersnelle levering en ook nog wat cadeautjes erbij.

Ga zo door.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik vond het lastig om via de website 100% zekerheid te hebben of ik het juist artikel zou bestellen. Daarom met het filiaal in de Zwartjansstraat Rotterdam gebeld en daar uitstekend te woord gestaan. Zij hebben met mij meegezocht, gevonden en keurig beide opties aangegeven van bestellen via de winkel of zelf bestellen. Een dag later lag het bestelde artikel in mijn brievenbus. Complimenten !

Geen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Mooie oplossing. Bestel het product, en haal het af bij een Handyman-filiaal in de buurt (zonder kosten).

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

perfecte levering . op de afgesproken tijd goed verpakt ik beveel dit bedrijf aan

geen minpunten

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Fijne adequate service en hulp met geduld

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Duiselijke website! Product snel gevonden. Tegen een scherpe prijs!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle service/levering In de winkel ophalen geen bezorgkosten

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering, goede service, zeer klantvriendelijk.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Heel aadig met helpen

Zou niet weten

goede service, goed behandeld

Pluspunten

alles overzichtelijk en heel vlug leverbaar

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

snelle service

geen tips gewoon zo door gaan .

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

De bestelling werd prima op tijd bezorgd. De prijs was scherp ten opzichte van andere aanbieders.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Niet helemaal de juiste bestelling. Maar naar de winkel in Meppel gegaan en daar ben ik uitstekend geholpen.

Misschien iets meer duidelijkheid over het verschil van het eigen merk product en het werkelijke merk?

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Buitengewoon hulpvaardige medewerkers in het filiaal in Den Bosch Noord waar ik voorheen altijd kwam, ze waren altijd bereid om vragen te beantwoorden, ook als ik niets kocht. Een medewerker van filiaal Den Bosch centrum nam een tegenvallend product na een jaar (!) terug en gaf me gratis een nieuwe, omdat hij uit eigen ervaring wist dat het product goed was.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

makkelijk bestellen bericht als bestelling binnen op tijd volgens afspraak geleverd

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede prijs, goed communicatie, breed aanbod

Jammer dat product niet in de winkel was en ik toch naar internet moest, dat zou duidelijker moeten zijn. Verder afhandeling in mijn specifieke geval via DHL ivm drukte daar niet duidelijk

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

goede informatie en prettige bediening

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle service, ook nog aanvullend advies gekregen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Binnen een half uur antwoord op mijn vraag> Ook gelijk duidelijk aangegeven waar ik uit kon kiezen, alleen maar lof!

3 Eikdonk

Breda 4825 AZ