Lekker, snel geregeld. Kan Philips nog wat van leren.

De kogellagerstrips ( van plastic) in de lade van de Airfryer XL van Philips kan na 3 jaar niet meer tegen de warmte en heeft het begeven. Onderdeel is bij Philips niet te verkrijgen , maar wel bij Handyman. Op deze manier hoeft dit apparaat niet op de vuil berg, maar kan nog hopelijk nog weer 3 jaar mee. Raar dat dit "niet" hitte bestendige materiaal gebruikt wordt in een Airfryer, met temperaturen van 200 graden. Maar hij doet het weer dankzij Handyman. Bedankt.

Internetverbinding

Abonnement van Ziggo....konden het niet oplossen maar probeerden wel om mij nog iets te laten kopen...€5,00 per maand zou dat kosten!! Bij Handyman een stekkertje gekocht a € 10,00 en er tussen geplaatst...werkt uitstekend!!!

Snelle levering goede prijs

Keurig en snel geleverd

Goed verpakt en snel geleverd.

Keurig verzorgd

Iedem

Snelle levering.

Netjes en vlot geregeld.

Netjes en vlot geregeld.

Zoals afgesproken

Online geregeld, ophalen in de enkel, ideaal

Eenvoudig bestellen in de webshop en vlot geleverd.

Nieuwe handgreep voor onze AEG stofzuiger besteld bij Handyman. Bij AEG niet op voorraad en Handyman kon uit voorraad leveren. Vrijdag besteld en zaterdagmorgen geleverd. Geen verzendkosten hoeven betalen. Een grote pluim voor Handyman.

Kennis van zaken

geweldige service

zeer deskundige info en advies verkregen.

Ben tevreden over de snelle levering van een onderdeel voor een stofzuiger van bijna 20 jaar oud.

goede levering

goede levering en goed advies

Zowel telefonische hulp als verzending zijn supergoed

Tot de volgende keer

Artikel ok op tijd top tot de volgende keer

Alles prima geregeld.

Snelle vriendelijke service.

Goed en duidelijk wat je krijgt

Goed en duidelijk wat je krijgt.

online bestelling

een product online besteld en kon het dezelfde ochtend ophalen in de winkel. Top!!!

Bijna geweldig

Bestellen bij handyman online is super goed en vijf sterren Alleen het afleveren door de courier vind ik zeer slecht met de nadruk op zeer slecht Wij waren niet thuis dan wordt het gewoon op de brievenbus gezet Daar ben ik niet zo van gediend!!

op tijd en snel geleverd

Snelle en nette levering

Spanband nodig voor wasmachine/droogtrommel, duidelijke website met duidelijke afbeelding en omschrijving zeer snelle levering, opgehaald in een Handy man filiaal, lag keuruig verpakt gereed, zeker voor herhaling vatbaar !

Goede ervaring

soepel correct

Super snelle levering

Goede ervaring, klantvriendelijk vandaag besteld morgen ql In huis

Mocht niet binnen komen

De winkelingang van de Handyman in Oss was door een winkelrek geblokkeerd, ondanks dat de coronamaatregelen zo versoeppeld waren dat er een beperkt aantal klanten naar binnen zouden mogen! daardoor moest ik in de stromende regen buiten wachten waar de naastgelegen winkelstoep met een hogedrukreiniger werd schoongespoten, door het lawaai was het onmogenlijk te verstaan wat er door de winkelier werd geroepen en zo duurde het heel lang voor ik mijn via de Webshop bestelde artikel in ontvangast kon nemen!

heel attent

de attente medewerkers van handyman Den Helder waren heel hulpvaardig. Ze hebben meerdere keren gebeld om te zorgen dat wij het bestelde product zonder problemen konden ophalen. Heel goede service

3 Eikdonk

Breda 4825 AZ