Laden reviews...
48 reviews in the last 12 months
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Many customers highlight fast delivery and a clear online ordering experience. They report reliable shipping, a wide product range, and generally responsive service. A few orders experienced delivery or stock issues, but responses and solutions were typically prompt. Overall, Handyman is seen as a dependable option for both online and in-store shopping with convenient pickup options.
Het bestellen ging super snel en makkelijk zonder ingewikkelde stappen en het ophalen ging ook super.
18 March 2021
Trifa
Heerlen
Goed geholpen, zowel digitaal als in de winkel Gorinchem.
Kasper
Almkerk
Geweldig! Makkelijk je product op te zoeken. Snel bestellen, snelle levering. Super!
Ingrid
Ermelo
Goede website met ruim assortiment. Ik had nog wat vraagjes over een besteld artikel, de reactietijd is ontzettend snel (en bijna bijzonder te noemen). Kortom, zeer goed geholpen.
DW
Utrecht
Mijn bestelling is snel verwerkt. Ik kreeg een keurige mail dat mijn bestelling klaar lag en dat ik deze op kon halen. Vervolgens ben ik ontzettend vriendelijk en geweldig geholpen in de winkel.
Jolanda
Almere
omschrijving duidelijk en snel verstuurd.
Marion
Schagen
heel goed
betty
rotterdam
Keurig verpakt, snelle levering en precies wat ik geleverd wilde hebben.
M van Panhuis
Hierden
makkelijk bestellen en afhalen
jeroen
Eijsden
Bestelling online gedaan. Kreeg een mail ter bevestiging en daarna een mail dat ik de bestelling in de winkel op kon halen. Goed geregeld zo.
Miranda
Wijchen
We moesten twee hulpstukken voor onze stofzuiger vervangen. Even zoeken op internet en al snel kwamen we terecht bij de Handyman. Waarom niet meteen aan gedacht? Zij hadden precies dat we zochten. Meteen besteld en een dag later al in huis. Echter hadden we één regel verkeerd gelezen waardoor we de verkeerde borstel besteld hadden. Meteen gebeld en kon teruggestuurd worden of in de dichtstbij winkel. Deze ligt in 10 minuten autorijden van ons verwijderd. De medewerker verbond ons door met het filiaal en een uur later was alles in orde want zij hadden de juiste borstel op voorraad.
Hans
Simpelveld
zijn op tijd en goed verzonden
Frida
Haarlem
Super snelle levering de volgende dag al binnen
Gerard
Rotterdam
Helaas was de online bestelde set bij openmaken thuis niet compleet, gelukkig loste men het in de plaatselijke handymanwinkel adequaat op. En hoefde de set niet eerst retour gezonden te worden. Dus eigenlijk 1 ster voor de online winkel maar 5 sterren voor de plaatselijke handymanwinkel.
Daan
Beverwijk
Heb 4 artikelen besteld en deze waren dag later prima aan gekomen. Met andere woorden Tevreden.
Balth Kollee
Heerlen
Leo
Leidschendam
Over het algemeen kan ik daar altijd terecht voor mijn specifieke stofzuigerzakken. Is de laatste x speciaal besteld. De naam doet de eer aan de benodigheden die er zijn.
M.
Amersfoort
Stofzuigerborstel mbv info en reviews op website makkelijk te bestellen en heel vlot afgehandeld. Volgende dag al in huis en lijkt wel goede parketborstel. Beter dan degene die geleverd werd bij stofzuiger.
Nicoline
Pannerden
Snelle afhandeling en levering van gevraagde produkten.
H.W. Kandel
Vledder
Met click en collect twee zuigmonden besteld en opgehaald bij Handyman in Heerhugowaard. Ik werd na het plaatsen van de bestelling nog teruggebeld ter bevestiging en dat de artikelen klaarstonden om te worden opgehaald. Super goed geholpen. Bedankt.
John
Ursem
Ik kocht scheerkoppen voor mijn Philips scheerapparaat. Handyman had precies de goede, makkelijk te vinden op de website, voor een redelijke prijs en heel snel geleverd. Prima!
Wim
Oosterbeek
Eind oktober iets besteld. Begin maart pas ontvangen. Bleek nog verkeerde te zijn ook. Communicatie met personeel slecht en onduidelijk. Ga liever weer als winkel open is.
Beveelt niet aan
Frank
Zoetermeer.
Beste Frank,
Hartelijk dank voor je review.
Wat vervelend dat het zo lang heeft geduurd. Onze excuses hiervoor.
Ik zie in het systeem dat je bestelling dateert van zaterdag 12 december. Helaas zijn dinsdag 15 december alle winkels verplicht gesloten en heeft het winkelen op afspraak onze deuren past recent weer doen openen.
We begrijpen dat dit zeer nadelig voor je heeft uitgepakt en hadden dit beslist ook liever anders gezien, maar hadden hierin helaas geen zeggenschap.
Uiteraard zullen we er alles aan doen om iedereen in de toekomst weer de service te bieden die men van ons gewend is.
Nogmaals onze oprechte excuses voor het ongemak.
Met vriendelijke groet,
Handyman
Ik kende de zaak vanwege stofzuiger-producten, maar er is zoveel meer te krijgen. Vlotte bezorging en een fijne website!
Annemarie
Den Haag
Er staat dat Handyman snel kan leveren. Dat is ook zo. Heerlijk als bedrijven zich aan afspraken houden.
Johan
Koog aan de zaan
‘s Morgens een lamp besteld, na vier uur konden we deze in de winkel ophalen. Bijzonder aardige eigenaar en verkoopster. Een praatje is in deze tijd heel wat waard.
J. van Beek
Houten