Laden reviews...
49 opiniones en los últimos 12 meses
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Las opiniones destacan principalmente entregas rápidas y una experiencia de compra en línea fluida. El sitio es claro y la atención al cliente es atenta y profesional. Aunque se reportaron algunos incidentes de entrega o stock, las soluciones fueron eficaces. En conjunto, Handyman se percibe como una opción confiable con una amplia gama de productos.
Op tijd en het juiste artikel
Jack
Maarheeze
Prima product en zeer snel geleverd zoals aangegeven op de site.
Lotte
Tilburg
Om randaarde stopcontacten te verdubbelen kocht ik geaarde dubbelstekkers van Scanpart. Zelf 5 sterren waard. Ik trok er een ster af omdat ze gemaakt zijn in PRC, the People's Republic of Corea. Oftewel Noord-Korea. Ik steun daarmee ongewild een slavenstaat. Maar ja, ik had behoefte aan de dubbelstekker en er zijn er geen uit betere landen.
Job te Pas
Den Haag
Snelle levering , producten zoals omschreven en naar wens.
Johan Keijer
Beverwijk
Wat ik besteld heb is mooi op tijd aangekomen, zonder problemen. Het is voor herhaling vatbaar.
Frans
Rijkevoort
ad
Roosendaal
In de avond besteld en de volgende dag al in huis. De vaatwasser kon door deze reparatieset weer aan de gang.
Miranda
Sassenheim
Snel onderdeel van senseo in huis. Dus weer heerlijke koffie
Pmt Cocx - de Bruijn
Alphen aan den Rijn
Snel en het juiste onderdeel
Harry
Winsum
Snelle en correcte levering.
José Spans
Ammerstol
Snelle levering en het product voldoet precies aan de verwachtiging.
Sigrid
Zevenhoven
E-mail van de bestelling was snel binnen, afhalen bij de winkel heel makkelijk, alles op voorraad.
P.Harmsen
Den Bosch
We zijn vriendelijk geholpen met goede service. Zeer aan te bevelen. Denken met je mee. Groot assortiment.
Brigitte
Spijkenisse
Zoals het hoort. Besteld, verzonden, dagje vertraging maar netjes op de hoogte gebracht.
Melanie
Oisterwijk
Mocht bij afhalen zelfs nog kiezen voor een ander product als dat handiger voor me zou zou zijn.
Rianne
Veenendaal
Fijn dat de Handyman dit soort spullen gewoon direct uit voorraad kan leveren. Bedankt voor de snelle service.
Kim
Weert
Besteld en de volgende dag in huis. Goede service en goede website. Product werkt perfect niets op aan te merken.
Andy
Den Haag
Nadat ik besteld had werd er de volgende ochtend contact met mij opgenomen dat de bestelling klaar lag en of ik nog oude cartridges had liggen om in te leveren.Ik had er nog 12 liggen en daar kreeg ik direct contant mijn geld voor terug.Prima service!
Dia Camfferman
Ridderkerk
Ging lekker makkelijk via internet , En lag volgende dag al klaar om afgehaald te worden.
Rene Aarts
Nijmegen
Ervaring én vakkennis
M
Eindhoven
Reageren snel op mails en appjes. Regelen snelle terugbetaling, ook als de retourzending misschien zoekgeraakt is.
Ellen
Utrecht
De bestelling was makkelijk en snel geplaatst. De beschrijving was duidelijk en kwam overeen met de verwachting. De meneer in de winkel was erg vriendelijk bij het ophalen van de bestelling.
Marlou
Zwolle
wordt altijd correct door mensen die er verstand van hebben
B,A van Dorp
Zoetermeer
Gewoon keurig zoals het moet.
Inez
Terneuzen
Nette en complete website en snelle levering. Supertevreden
Iris
Almere