Ik kan heel kort zijn wat betreft de service :snel,netjes,vriendelijk personeel.

Snel en zoals afgesproken.

Eenvoudig bestelproces. Ik kon de besteedt half uur na opening van de winkel al ophalen. Supervriendelijke Frank stond me al op te wachten. Hij is altijd erg behulpzaam en meedenkend

Mijn bestellong stond al netjes klaar toen ik bij de winkel aan kwam. Super!!!!!

Perfect geholpen

Probleemloos en snel

Van het begin tot het afhalen van de bestelling bij een afhaalpunt, werd ik keurig op de hoogte gehouden van de status. Er werd snel bezorgd en ook de produkten waren geheel naar wens.

Snel geleverd en origineel produkt.

Snel geleverd en origineel produkt.

Snelle bezorging

Eenvoudig om de juiste stofzuigerzak te vinden en snel bezorgd.

Duidelijk en snel.

Goed verpakt.

Handyman snel... dhl viel tegen

Het plaatsen van een bestelling was simpel. DHL liet het alleen een beetje afweten.

Hele goede service.

Bestellen via de site, duidelijk en makkelijk. Binnen de kortste keren geleverd en betaling achteraf. Wat wil je nog meer. En je ondersteunt de lokale ondernemer.

snel en goed

eerdere bestelling verliep vlekkeloos

Alles verliep perfect

Bestelling, snelheid van bezorging, communicatie: niets op aan te merken.

Snel en op tijd geleverd!

Mijn vaatwasser doet het weer!

Redelijke prijs snelle levertijd

Product en leverancier voldoen aan de verwachting

Onderdeel voor airfryer besteld, fijn dat ze dat hier verkopen, hij werkt weer op rolletjes. Snel geleverd.

Correcte levering. De ontvangst duurde langer dan verwacht

Zeer snelle levering in de corona tijd

Top levering

Vriendelijke mensen en fijne winkel in Schiedam

Klantvriendelijk

Na mijn bestelling werd ik binnen 5 minuten gebeld om de tijd van afhalen vast te leggen. Bij het afhalen was de behandeling, zoals altijd ook in de winkel, zeer klantvriendelijk.

uitstekend

Goede service en snel en vriendelijk. Ondanks de corona.

Goed geregeld!

Afhalen in Corona-tijd is prima geregeld. En vriendelijk personeel is altijd een pré.

Altijd goed en vooral vriendelijk

3 Eikdonk

Breda 4825 AZ