goede service, goed behandeld

Pluspunten

Prima service, vlotte levering

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

klantgericht, vriendelijk, snelle service

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

goede service en nette afhandeling voor onderdelen die we retour brachten

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Makkelijk bestelprocedure en een snelle levering !

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Doen wat ze moeten doen

Geen, ben zeer tevreden!

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Een winkel voor huishoudelijke electronische spullen als er onderdelen vervangen moet worden.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Info video met keuzehulp voor producttype. Telefonisch goed bereikbaar en behulpzaam. Niet goed = geld terug (+ gratis retourneren óf in winkel).

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Mooie en duidelijke site. Snelle levering.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle verzending en de extra pen was leuk

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Altijd al een fijn bedrijf gevonden, is het kennelijk nog steeds. Niks meer aan doen, wordt niet beter, alleen maar anders.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik werd keurig te woord gestaan. En ik kreeg voor mij de gunstigste optie aangeboden. Snelle levering en super goed verpakt. Ik ben super tevreden.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Gewoon goed

Gewoon goed

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Makkelijk bestellen

van de 3 artikelen was er 1 niet op voorraad. Wat ons betreft de minst belangrijke. Maar ipv de andere 2 (duurdere) bestellingen vast te versturen werd er (weken !) gewacht tot het 3e artikel weer op voorraad was om dan alles tegelijk te versturen. Da's niet zo klantvriendelijk (wel goedkoper voor handyman natuurlijk -> 1 pakket) en stond op het punt de hele bestelling maar te annuleren toen het opeens binnenkwam. Dat iets niet op voorraad is of dat levering lang duurt is niet het probleem v/d klant. Geef de klant keuzes : Versturen wat mogelijk is en backorders later versturen; Geef aan dat de zending pas verstuurd wordt als deze compleet is dan had ik wellicht het artikel niet besteld; Reactie van Handyman : Ons proces is zo ingericht dat alle artikelen tegelijk verstuurd worden, ook als er één artikel niet op voorraad is. We begrijpen dat dit in uw situatie vervelend is geweest en we zullen hier nog eens goed naar kijken om dit soort situaties in de toekomst te voorkomen. Ik zeg hier op : nette reactie ! Ik voel mij gehoord en pas mijn beoordeling dan ook hierop (hoger) aan. Het was een 7 in eerste instantie.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Product kon worden gereserveerd zonder voorafgaande betaling.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Voor het eerst iets besteld via internet. Is prima gegaan. Geen problemen. Afgehaald in de winkel. Goeie service.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Vriendelijk en goede service en bij bestelling snelle levering. Kortom dik tevreden

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering en precies het juiste onderdeel voorradig

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Zeer groot assortiment

Ik kreeg via de chat (op de website) nooit reactie (ik had een vraag over een product). Via twitter later wel. Maar het is zeer frustrerend als de chat aangeeft "online" te zijn maar er komt nooit enige respons (ook niet na uren)..

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Prima personeel in de winkel.

Ook winkelvoorraad meenemen bij beoordeling of zaken op voorraad zijn. Nu gaf de website de melding dat inkt niet op voorraad was, terwijl mij in de winkel werd verteld de door mij benodigde inkt in de winkel op voorraad was.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Behulpzaam en vriendelijk personeel.

Misschien assortiement bv HG uitbreiden maar de winkel is klein en een bestelling is zo binnnen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

snel ruim assortiment vriendelijk personeel

geen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Op tijd geleverd en het juiste.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Correct geleverd, goede producten en nog een klein kadootje als verrassing.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goed bereikbaar, gratis parkeren in " de winkelhof". Vriendelijke hulp in winkel.

Lampje kon niet ter plekke getest worden.

3 Eikdonk

Breda 4825 AZ