geen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Uitgebreid assortiment

Nog betere zoekfunctie

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Bestelling via internet was niet aanwezig, medewerkers begrijpen dat ik de bestelling dwingen nodig had en gaf mij mijn bestelling vanuit de winkels voorraad.

Niks

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Supersnelle verwerking van de bestelling en levering. Goede prijs kwaliteit!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Bestelling geplaatst, snelle levering en goede kwaliteit van spullen die ik heb besteld.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Vriendelijk en vooral vakkundig personeel.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering en je word goed op de hoogte gehouden wanneer je de bestelling kunt verwachten.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

altijd een goedkoper alternatief

slechter dan verwacht

Pluspunten

Geen idee hoe ik dit moet beoordelen, mogelijk met de verkeerde afleveraar, DHL, in zee.

Geen idee hoe ik dit moet beoordelen, want er is nog steeds niets bezorgd. Ik heb noodmaultjes gestuurd naar DHL en Handyman, maar krijg daar geen reactie op.

slechter dan verwacht

Pluspunten

producten goed zichtbaar op de site, met volledige beschrijvingen!

keuzeleveringstijd op de dag klopt niet! product voorraad in de winkel is mis gelopen in Amersfoort, stonden namelijk eerst in de winkel, omdat op internet aangegeven was dat product opvoerraad was, maar in de winkel zelf bleek dit niet te zijn.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

zondagavond bestelling gedaan dinsdag bezorging ontvangen. je kan zelf kiezen hoe laat ze komen. je kan zelf kijken of de onderdelen voldoen voor je type stofzuiger.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

snelle service, goede uitleg

geen

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

spullen zijn altijd wel aanwezig maar verschrikkelijk duur. Laatst een adapter gekocht die bij Philips zelf 11.49 euro kost, Bij Handyman maar liefst 21.99 euro. Bijna 100 % prijsverschil.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Bestelling prima gegaan !

Is prima zo,!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

online bestelling ging gemakkelijk en ik kon meteen zien of het gezochte product in de dichtstbijzijnde winkel voorradig was. Dat was het niet. Product meteen kunnen bestellen en zonder extra kosten op halen in de dichtstbijzijnde winkel en pas daar betalen bij ophalen. geen extra kosten.

klein nadeel is dat het product niet op voorraad was in de winkel. maar daar is de winkel simpelweg te klein voor ben ik bang.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede levering niets op aan te merken.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Duidelijk Snel Niet duur Degelijke spullen

Voor zover ik kan zeggen met mijn ervaring geen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel, goede kwaliteit, duidelijk.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snel besteld en snel geleverd.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

prima website en heel snel geleverd bij een afhaalpunt.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

heel vriendelijke behandeling. Namen de tijd om het juiste produkt te zoeken,. Na bestelling kon ik het produkt ophalen.

geen, in mijn geval misschien meer goodwill

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Groot assortiment, snelle levering. Prettig dat een bestelling gratis naar een filiaal kan worden gestuurd (als het daar niet voorradig is).

3 Eikdonk

Breda 4825 AZ