perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

na diverse namaak stofzakken die mij elke keer veel werk gaven door te knappen en ik dus de hele stofzuiger moest schoonmaken ben ik dus weer voor de miele stofzak gegaan ,makkelijk bestellen en je weet dat je niet de hele stad moet doorzoeken voor dat je kan kopen wat je wil hebben ,prijstechnisch ook gunstig dus een heel prettig bedrijf ,aardige verkopers en dicht in de buurt

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

goede service nakomen van belofte

geen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

snel en goed

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Vriendelijk te woord gestaan, bestelling per mail gedaan en terugkoppeling dat alles klaar stond.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ongelooflijk, op een ochtend ging het tuitje van de citruspers kapot, ik zocht direct op internet of het onderdeel ergens los te koop was. Via Handyman zat er binnen anderhalve dag een nieuw tuitje op mijn sinaasappelpers. En er zat ook nog een gratis balpen in de verpakking. Ik vraag me af of ze er ook nog wat op verdiend hebben, ik kan het me haast niet voorstellen. HULDE !

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Alles makkelijk te regelen.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Dit was de eerste online-bestelling. Ik ging altijd naar de winkel in het centrum, maar die is verhuisd naar een buitenwijk. De cartridges waren niet op voorraad en daarom kreeg ik de keuze wachten of geld terug. Ik besloot te wachten. Een week later kreeg ik bericht dat ze er weer waren en dat de bestelling inclusief gratis printpapier opgestuurd was.

Het printpapier zat er niet bij. Ik heb dat per mail laten weten en ontving direct een excuus met het aanbod een dubbel pak papier te komen halen. Het gemak van online ben ik dus even kwijt (had ik de cartridges ook wel kunnen ophalen), maar ik waardeer en accepteer dit aanbod.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Kundig (winkel) personeel, snelle levering. Eventuele retourzending geen enkel probleem

Niet

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Hadden artikel op voorraad

Als je iets besteld om af te halen, dan verwacht je dat een artikel ook klaar ligt. Nu moest de medewerker nog gaan zoeken naar het artikel in de winkel.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede duidelijke website Snelle levering van het artikel

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede info en vriendelijk personeel

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering. Niks op aan te merken!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zeer tevreden snelle levering en voor een keurige prijs Nog geen probleem ondervonden goed product

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Netjes alles op tijd geleverd, dus geen klachten erover en alles klopte.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Handige website om te bestellen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

zeer klantvriendelijk. bestelde artikelen worden stipt op tijd geleverd.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering goed advies binnen 24 uur geleverd vriendelijk personeel

Hebben we Niet

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Bij het afhalen in het filiaal in Zeist van de artikelen kreeg ik ook nog goed advies over deze artikelen. Ik heb er ook nog aanvullende dingen bijgekocht.

Geen, het is zeer goed geregeld

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Onze droger was kapot. Ik belde met de winkel in Ridderkerk die belde mij terug na een gemiste oproep. Dat vond ik al netjes. Zij had het artikel niet op voorraad maar ze vertelde me wel bij welke winkel in de buurt. Compleet net artikelnummer dus ik kon hem online zo bestellen. De volgende dag al binnen en de droger kon weer gemaakt worden.ik vind het prima service.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle afhandeling en goede aanbiedingen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Easy website to find and order what I needed. Clear information. Good product. Very, very fast delivery. Happy with the price. Thanks for the great experience!

None.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

ik heb met Handyman alleen maar goede ervaringen, vooral toen ze nog een winkel in de Van Woustraat hadden.

kan de winkel weer terugkomen? (ik vrees van niet)

3 Eikdonk

Breda 4825 AZ