Groot assortiment, snel af te halen in de winkel.

Ik heb een vervangend ovenlampje gekocht. Twee voor 7 euro is een goede deal, en past prima in mijn SMEG oven. In het weekend besteld, dinsdag al af te halen in de winkel. Top!

Perfecto

Hele traject van A t/m Z is gelopen zoals Handyman beloofde. En dat verdient 5 sterren.

Vlot besteld, vlot kunnen halen

Op de website snel het juiste filter voor mn stofzuiger kunnen vinden en bestellen. Niet al te kort daarna een bericht dat het klaar lag in de winkel. Een zeer vriendelijke man wist direct wat ik kwam ophalen en ik stond binnen no time met mijn filter weer buiten. Top!

Goede prijs en snelle levering!

Toppers!

Heel klant vriendelijk bij omruiling

Omdat ik niet lekker was bestelde ik inkt en papieren en baterijen, lekker snel de volgende al bezorgd. Dacht ik dat ik alles in een gekocht had met de inkt, maak ik het pak open heb ik de verkeerde inkt besteld. Moest ik toch naar buiten naar de winkel om het product om te ruilen gelukkig niet zo heel ver lopen, maar als je niet lekker bent is alles te veel. Gelukkig de medewerker in de winkel was heel vriendelijk ze had dit nog nooit gehad dat iemand een artikel gekocht had via internet en ging omruilen in de winkel. Dus ik heel geduldig wachten tot dat ze alles wist hoe te omruilen. Ze was heel vriendelijk en bleef kalm aan de telefoon en gelukkig waren er op dat moment geen meer klanten zodat ze me goed kon helpen. Goede service, kreeg nieuwe producten moest wel nog wat inkt bij kopen omdat het meer koste, had me gewoon vergist met het nummer. Handyman heeft een goede service en verdienen een pluim.

Prima verzorgd.

Ik bestelde voorheen mijn koolstoffilters bij de Handyman in Purmerend. Toen ik deze weer wilde bestellen, trof ik een lege en gesloten winkel aan. We hebben geen Handyman meer in Purmerend. Erg jammer. ik ben toen online gaan kijken, en vond dezelfde filters, maar de voorraad was op. een aantal dagen weer gekeken, en meteen besteld. 2 dagen later had ik ze al. Ging prima, volgende keer weer online bestellen.

snel en goed

Wij hadden een onderdeelnodig wat moeilijk te vinden was besteld de volgende geleverd. heel erg blij mee els

Altijd goed

Altijd super geweest (jaren).

filter voor Henry stofzuiger

Perfecte kwaliteit filter. Snelle levering van het product. Goede website, waarop je snel en makkelijk kan bestellen.

Geheel naar wens

Snelle afhandeling van de bestelling en levering. Alles keurig verpakt. Bestellingen gaan altijd soepel en zonder problemen bij Handyman.

super

super geholpen. ik had iets nodig wat moeilijk verkrijgbaar is. de heren hier in Lelystad hebben mij prima geholpen. dus meer dan tevreden.

Superfijn geholpen door Arthur!

Vandaag ben ik in de Vughterstraat in ''s-Hertogenbosch geweest. Ik had een nieuw batterijtje nodig voor mijn autosleutel. Arthur hielp mij hieraan. Bij mijn auto aangekomen, bleek de sleutel niet in staat mijn auto te ontgrendelen. Ik ben terug gegaan naar de winkel. Arthur controleerde de batterijspanning, die in orde bleek. Vervolgens opende hij ook mijn reguliere autosleutel om te zien hoe daarin het batterijtje geplaatst was. Het batterijtje bleek andersom geplaatst te moeten worden. En......ook voor mijn reguliere autosleutel ontving ik een nieuw batterijtje. Dat noem ik nou op en top klantenservice met een hoofdletter K ! Dankjewel Arthur! Mijn man is net werkeloos geworden en met dit attente gebaar heb je mijn dag nog net wat mooier gemaakt, hartstikke bedankt!

muismat

Was niet op voorraad in winkel. Wel in winkel laten bezorgen. Na 1 dag opgehaald

Supergoede, snelle service.

Via website parketborstel besteld, was niet op voorraad in winkel. Wel in winkel laten bezorgen. Na 1 dag geregeld.

Redelijk snelle levering. Produkt niet op voorraad bij Philips

Prima geregeld. Aflevering in de winkel dichtbij. Vriendelijk personeel. Ik kom er graag. Hulde

HP inkt cartridge besteld, en is supersnel geleverd.

Zoals altijd goede ervaring bij Handyman gehad.

prima ervaring

Altijd vriendelijk, hulpvaardig en meedenkend.

Handig.

Het verwisselen van de cartridge gaat heel handig.

Handige website en zeer duidelijk snelle levering

super

supe rde super

Snelle levering en goede prijs

Ik heb onderdelen voor een al wat oudere Miele stofzuiger kunnen bestellen bij Handyman. De volgende dag had ik het al in huis en kon mijn stofzuiger weer gebruiken.

Zondag was onze droger kapot snaar gebroken. Op de snaar stond een nummer deze via Google gezocht. Kwam ik op de site Vd handyman en was nog op voorraad ook voor een spot prijsje. Via de site deze snaar betaald en maandag om 10 uur in de winkel opgehaald. De droger werkt weer als nieuw..

Altijd goede service en parate kennis

Altijd vriendelijke en goede service bij Handyman.

De juiste spullen worden geleverd,alles is op voorraad, en netjes met track & trace

Verbondenheid en de menselijke maat staat centraal.

Daar het pakketje "zoek" was geraakt bij de transporteur, werd er direct doorgepakt (niks wachten) gewoon een nieuw pakket verzenden zodat we snel onze onderdelen binnen hadden. Meedenken en aanpakken door de medewerkers is TOP. Klantbeleving hoog in het vaandel. Zo hoort het te zijn het ont-zorgen van de klant.

3 Eikdonk

Breda 4825 AZ