Geweldige snelle service. Website is overzichtelijk en vooral makkelijk in gebruik. Het bestelde product was goed en stevig verpakt. En snel geleverd

uitstekend

Dit was mijn eerste ervaring met Handyman.nl

makkelijk dat je kunt zien of het op voorraad is in jouw filiaal

Ik bestel er al jaren. Bestellen is makkelijk en als je het wilt ophalen, kun je bekijken of het product op voorraad is in het filiaal naar keuze. Daar is het personeel ook altijd even vriendelijk. Bevalt me nog steeds prima.

Perfect.

Stofzuigermond van MIELE besteld voor parket binnen 1 dag binnen. Werkt perfect en het draaisysteem werkt fijn. Zeker een aanrader.

Snel geleverd, paste perfect!

Stofzuigerwielen besteld, 2 dagen later al in huis. Echt heel fijn!

Goede en snelle levering

Snel en goed geleverd ergvtevreden

uitstekend

snelle correcte bestelling

Oké

Levering via de winkel duurt een paar dagen langer. Verder alles oké.

snel en correct

Ik had 2 onderdelen voor mijn Miele stofzuiger nodig. Makkelijk te vinden op de site, misschien niet de goedkoopste maar supersnel en correct in huis gekregen. Hier kan Miele nog wat van leren!!!!

Nette snelle levering, ze doen wat ze zeggen op de site.

Prima service, onderdelen zoals beschreven, keer op keer tevreden met geleverde spullen

snel en correct

makkelijk te bestellen, snel (in winkel geleverd), vriendelijk personeel.

Vlot geleverd

Ik kon mijn product vlot vinden op de site. Bestellen en bezorgen verliep soepel. Product is zoals beschreven op de site.

6-Pack philips cleanpods waren niet op voorraad.. Prima opgelost door 2 verpakkingen 3-packs op te sturen..

Had niet beter gekund

Het gewenste artikel was heel snel in huis. Hoefde er zelfs niet voor thuis te blijven.

Hulpvaardig en snel

Fysieke winkel blijft een uitkomst. Online bestellen en goed advies gekregen na een telefoontje naar de winkel. De dag daarna al op te halen in de winkel en super vriendelijk. Ga zo door.

Supersnelle levering kunnen sommige sites een voorbeeld aan nemen!

Prima telefonisch geadviseerd.

Niets aan toe te voegen.

Super snel

Snel het juiste product ontvangen

Super, op tijd en goed

Het was op tijd aanwezig en het product werkte zoals bedoeld

helemaal goed

Niks aan toe te voegen, gewoon helemaal top

Geweldig.

Mijn ervaring met handyman was super ,mijn bestelling was al na een uur verzonden en de volgende ochtend al in huis .

Na mijn bestelling kon ik het artikel meteen ophalen in de winkel! Super!

3 Eikdonk

Breda 4825 AZ