Kennis van zaken .

In goed overleg juiste onderdelen ontvangen.

Helemaal geweldig

Makkelijke website duidelijk gebruiken Snelle levering allemaal prima geregeld goede kwaliteit van materialen. Zijn er zeer tevreden over, ga zo door helemaal top.

Topkwaliteit voor een topprijs!

Ik heb product van topkwaliteit gekocht welke aanzienlijk goedkoper was als bij andere (online) aanbieders. In het vervolg als ik iets benodigd heb check ik voortaan eerst de prijs bij Handyman. Levering was de volgende dag! Al met al een maximale score van mij!

Soepel, deskundig, klantgericht

Niks op aan te merken, gewoon goed!

Perfect geregeld.

Afspraken nagekomen

Uitstekend geholpen. Er werd meegedacht.

Telefonische bestelling gedaan. Bij afhalen product blijkt het niet het juiste te zijn door een vergissing aan de telefoon. Geadviseerd wat wel te bestellen en dit keurig afgehandeld.

prima geregeld

Stofzuiger besteld lekker snel geleverd en een heerlijke machine.

Bestelling kwam 2 dagen later dan gepland.

Snelle levering en nette prijZen

Bestelling prima geregeld

Het bestellen ging gemakkelijk. Ruim een uur na mijn bestelling kreeg ik al bericht van verzending. Goed verpakt en vlot geleverd.

Klantvriendelijk en zeer goede oplossingen.

Door Handyman heel goed geholpen na de narigheid door de bezorgdienst die nooit aan de deur zijn geweest en toch een bericht stuurden dat het bezorgt was. Klantenservice van Handyman gebeld en die zorgden dat het geregeld werd en een nieuw artikel werd opgestuurd. Helemaal Top.

Duidelijke informatie, snelle levering

Door een ongelukje met de stofzuiger had ik een nieuwe stofzuigermond nodig. De duidelijke informatie op de website hielp me om snel precies hetzelfde exemplaar te vinden en te bestellen. Nog geen 24 uur later had ik hem in handen. Topservice!

Prima geadviseerd en alles snel geregeld!

Ik had wat lastige vragen maar alles is snel geregeld. Ik kon de bestelling sneller dan verwacht ophalen. Ben heel blij ontdekt te hebben dat ik online kan bestellen en in de winkel ophalen: prima service!

Klant- en oplossingsgericht

Makkelijk en snel

Zeer klantvriendelijk

Goed advies en snelle service

Ik wilde een turboborstel van Miele laten repareren. Winkelmedewerker vertelde dat dit niet kon, maar gaf gelijk productcode voor bestellen via de site. Binnen 2 dagen had ik een nieuwe borstel in huis.

Super handige badreparatie set.

Deze reparatieset is handig voor kleine beschadigingen in douchebak en bad mede door een duidelijke handleiding.

Netjes

Besteld en mooi vlot geleverd.

Goed product.

precies wat ik wilde en snel

Ik had een kop nodig voor mijn oude stofzuiger en Handyman kwam met een duidelijk aanbod en dat klopt

Alle heel vlot geregeld en afgehandeld

Prima site

TOP!

Erg vriendelijke winkel in Gorinchem. Spullen op tijd geleverd.

op tijd, goede verpakking, snel

Handyman heeft een nononsense systeem dat werkt.

Alles verliep prima

Ze hadden het product dat ik nodig had voor een goede prijs. Levering was ook snel.

Tevreden over het product

Werkt zelfs beter dan de originele stofzuigermond.

3 Eikdonk

Breda 4825 AZ