Laden reviews...
49 avis au cours des 12 derniers mois
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Les avis mettent en avant une livraison rapide et une expérience d'achat en ligne fluide. Le site est clair et le service client est réactif et professionnel. Quelques incidents de livraison ou de stock ont été signalés, mais les solutions se sont avérées efficaces. Dans l'ensemble, Handyman est perçu comme fiable et pratique pour une large sélection de produits.
verder niks op aan te merken , ik beveel jullie aan :)
25 June 2021
Ineke Kraan
Wormer
Bestelling snel verwerkt ook qua betaling. De levering vond de volgende dag plaats, zoals was beloofd.
Roel
Zwartsluis
Goede service in de winkel en via internet
Marlies
Dordrecht
Het juiste onderdeel van een oude afzuigkap had ik snel in huis. Bij de telefonisch bestelling kreeg ik goede aanwijzing waar ik het serienummer kon vinden. Ik kreeg een duidelijke mail ter bevesting en kon het product vlot ophalen in de winkel. Ben goed geholpen!
Greetje
Zoetermeer
Online inkt besteld en dezelfde dag nog op kunnen halen ondanks dat het nog niet geheel verwerkt was in het systeem. Ik was er mee uit de brand geholpen. Geholpen door een aardige vriendelijke man. Eerdere keren ook altijd snel en vriendelijk geholpen.
Ingrid
Tilburg
Prima, via de site een stofzuiger gekocht, nu vind ik dat altijd hele ongezellige aankopen, ook al heb ik nu een roze Hetty, dat verzacht het wel een beetje, maar de site was prima en snel in huis, de volgende dag al !
Christie
Alkmaar
Zeer tevreden over snelle service.
Ruud
Holwierde
Donderdag voor 2 dingen voor stofzuiger in de winkel in Bussum geweest. Een onbeschofte verkoper. diezelfde middag over het internet besteld. Alles is erg duidelijk en een dag later in huis. Geweldig!
Marianne
Muiderberg
Ondanks het feit dat de Handyman niet meer fysiek aanwezig is in Amstelveen, toch de service gekregen die ik wenste!
John Backer
Amstelveen
Goed en nette bediening
Piet
Lepelstraat
Ik vond op de site van Handyman snel mijn product. Ik ging het bij de winkel ophalen, waar men het niet kon vinden. Inmiddels zag ik het zelf nog in de schappen staan. Gelukkig stonden er nog twee, dat was de voorraad die aangegeven was op de site en die ik had besteld. Ze hadden dus zomaar verkocht kunnen zijn. De man in de winkel was verder heel vriendelijk en het product is top!
Corine
Voorschoten
Via de overzichtelijke website de juiste zuigmond voor mijn 13 jaar oude Dyson stofzuiger uitgezocht. Kon ik de andere dag al ophalen bij het lokale filiaal. Dus het juiste artikel voor een scherpe prijs en tijdig afgeleverd. Wat had er nog beter gekund?
Freek
Bergen op Zoom
producten werden vlot geleverd en klopten met de beschrijving.
S. van Leeuwen
Bilthoven
Bestelling was snel en goed verpakt bezorgd. Top.
Gina
Nieuwerkerk aan den IJssel
Prima verzorgd en snel in een dag.
Siem
Zaandam
Snelle levering . Vandaag besteld volgende dag in huis . Alleen jammer dat er geen aanbieding meer van was .
Jannie Briinkhuis
Raalte
Waterreservoir koffieapparaat stuk, bij Handyman makkelijk te vinden, op voorraad, bij winkel in de buurt laten bezorgen; goede prijs.
Martin
Maasbommel
Ik had per ongeluk de verkeerde accessoires besteld voor mijn nieuwe stofzuiger. Stom natuurlijk, maar ik kreeg van de aardige medewerker van Handyman Kronenburg-Arnhem, zo m'n geld terug. Tip voor de medewerker: kijk ook even IN de doos als je iets retour neemt.....altijd controleren of alle onderdelen erin zitten.....
Dorien van der Vlerk
Arnhem
overzichtelijke site met uitgebreid assortiment en duidelijke productinformatie. binnen 48 uur thuisbezorgt.
Astrid Bakker
Den Helder
Bij mijn bestelling werd gezegd,wanneer ik het artikel kon verwachten. Kreeg precies op die dag een mail,dat mijn bestelling binnen was.
Tineke
Zoetermeer
Ben zeer tevreden, goede site en snel bezorgd Toppie
Dianne Crezee
Zevenbergen
Ik werd in de corona tijd heel vriendelijke geholpen met alle voorzorgsmaatregelen die iedereen in acht moet nemen. Verder voldoet de aankoop van de 4 knops muis helemaal aan mijn verwachting.
Nicolien
Veldhoven
Altijd handig al die kleine onderdeeltjes en reparatiesets!
Bassie
Woudenberg
Na levering meteen geprobeerd, het doet wat het belooft.
20 June 2021
Jan
Hedel
Ik kon het product (universeel opzetstuk stofzuiger) nergens anders vinden. Na mijn bestelling raakte DHL mijn pakket kwijt. Na contact met Handyman hebben zij gelijk kosteloos een nieuwe opgestuurd!
20 June 2021
Marijn