Adequate hulp, denken mee.

alles makkelijk besteld, snel geleverd. Zelf een foute bestelling gedaan. Een retour aanmelden gaat ook eenvoudig en snel.

Scherpe prijs en zeer snelle levering

Zeer positieve ervaring door de scherpe prijs en de wel zeer snelle levering.

Snelle levering en goedkoop.

Snelle levering en goedkoop.

Perfecte ervaring!

De eerste keer voor mij dat ik bestel bij Handyman. Dus ik had wel vragen. Op de vragen kreeg ik heel rustig en duidelijk antwoord op. Dus perfect!

Meer dan prima

Alles, zoals gezegd geweldig!!

Goede prijs/kwaliteit verhouding, top service!

Te vertrouwen winkel voor de meeste onderdelen. Er wordt ook echt geluisterd om oplossingen te creëren! Voor al mijn onderdelen is dit mijn winkel!

positief

Snelle levering ,goed geholpen medewerker

Vlot bezorgd alleen AfterPay kosten worden niet duidelijk vermeld.

Vlotte bezorging, maar de kosten van AfterPay worden vooraf tijdens het kiezen van de betaalmethode niet duidelijk vermeld.

Zeer Goed

Geen enkel probleem

Met de goede hulp op afstand , is het allemaal goed gekomen. Bedankt

Makkelijk besteld, goede communicatie

Prima. Netjes bericht waar en wanneer af te halen.

Volgende geleverd

Bestelling geplaatst en de volgende dag al geleverd

Goede website en producten snel geleverd

Na een zoektocht op het internet toch bij Handyman de juiste producten gevonden. Na bestelling werd dit ook nog eens snel geleverd en was precies goed.

Prima pasvorm

Origineel handvat stofzuiger gekocht. Dit handvat direct overgezet en stofzuigen maar. Snelle levering en goed betaalbaar.

Heel goed en mooi op tijd

Goede prijs voor goede spullen

1e keer dat ik via de website bestelde. Jammer dat de winkel in Etten-leur is gesloten maar zo heb ik mijn stofzuigerzakken ook kunnen regelen. Binnen paar dagen in huis. Prima.

Makkelijk besteld en snel geleverd

Uit de kunst

Goed product, snel geleverd!

Handig dat ik mijn produkt gewoon op EAN code kon vinden. Volgende dag al in huis en top verpakt!

Prima ervaring, snelle levering en goede service!

Handyman levert snel en geeft prima service.

Perfecte afhandeling en levering van bestelling online.

De materialen die ik moest hebben voor mijn koffiezetapparaat kon ik makkelijk online vinden en bestellen. Ook de aflevering was adequaat en snel.

Prima webshop.

uitgebreide beschrijving en snelle levering

Ik had dringend nieuwe mesjes nodig voor mij scheeerapparaat. Op Handyman.nl kon ik uitgebreid oeken en vond ik snel het juiste product. Direct besteld en door Handyman meteen verzonden. Prima product voor een goede prijs.

Ideaal, snel en gemakkelijk

Al waren het maar 2 ovenlampjes, je mist ze wel. Dus wegens Corona online besteld en in 1 dag in huis ! Je hoeft zelfs de deur niet uit.

Makkelijk

Duidelijke webwinkel. Makkelijk in gebruik. Uitleg bij de foto's. Snelle service.

3 Eikdonk

Breda 4825 AZ