Mijn ervaring was zeer goed

Ik werd in Vlaardingen keurig via email zeer goed van informatie voorzien en de kabel was heel snel beschikbaar.

Ik ben zeer tevreden.

Ik ben zeer tevreden met de gehele afhandeling vanaf de bestelling tot aan de levering en betaling.

Prima service, de ene dag besteld en de volgende dag binnen.

Ik had een verkeerde borstel besteld maar dit werd direct hersteld met prima advies over welke borstel ik wel nodig had.

Duidelijke website en levering zoals beloofd.

Ik kon het product makkelijk vinden op de site en zoals beloofd werd het onderdeel op tijd geleverd. De uitleg op de site en in de mail waren duidelijk ook voor het geval het geleverde moest worden geretourneerd.

Goede service, snelle levering.

Snel en goed

Onze bestelling hadden we snel in huis. Lage prijzen, beste kwaliteit.

bestelling was makkelijk en kon keurig worden opgehaald

ik kon de bestelling makkelijk plaatsen en kon het ophalen in de winkel kreeg wat ik had besteld en werd heel vriendelijk geholpen

Snel en goed

Lastig in deze tijd dat je niet fysiek kan gaan winkelen. Maar bij Handyman bestellen gaat eenvoudig. En geen verzendkosten. Alles snel en goed geleverd. Complimenten

In een woord goed

Het bestellen op de website is eenvoudig te doen. Snelle levering en je word goed op de hoogte gehouden van de levering door DPD. Netjes bij de deur afgeleverd.

top ! snelle levering .

Super aanslagreiniger.

Snelle bezorging goed product

Tussenstuk droger en wasmachine is snel geleverd en doet het goed. Netjes verpakt en met goede instructies.

Perfecte levering

Onderdeel wat versleten was besteld. Perfecte pasvorm

Snel in huis

Je wordt goed op de hoogte gehouden van wanneer je pakketje komt.

Weinig woorden voor: Prima!

Deze week voor het eerst bij Handyman besteld. Ging allemaal prima!

Bestelling ging prima.

Bestellen gaat makkelijk en product opgehaald in de winkel.

Click en collect! Simpel en snel.

Met een paar klikken geregeld, ophalen en klaar geweldig.

Duidelijke site, complete beschrijving. Snelle levering.

Niet naar de winkel kunnen ivm Corona

HP Cardridge bij HP niet te verkrijgen en bij Handyman goedkoper en snel in huis, Super!!!!!!! Normaal haal ik het in de winkel.

Topservice

duidelijke website, makkelijk bestellen en afspraak in te plannen om spullen op te halen.

Heel positief.

Snelle levering doch vooral goede service. Een lastig klusje ging fout, en geleverd product ging kapot. Volgende dag had ik een vervangend product in huis en dat helemaal gratis. Top service !

prima service bij Handyman Etten-Leur

Mijn (afhaal)bestelling lag volgende dag klaar - top !

Duidelijke bestelprocedure en een snelle afhandeling

Website makkelijk te vinden, eenvoudige bestelprocedure, product binnen 2 dagen in huis.

Effectief geholpen

Ideal deed t niet. Heb gebeld naar Handyman en t was in no time voorelkaar.

Ik heb de cardridges voor mijn hp-printer online besteld (en betaald) en de volgende dag opgehaald bij Handyman Dukenburrg in Nijmegen. Bij het ophalen wilde ik ook de batterij van mijn horloge laten vervagen. Ik was mijn horloge ineens kwijt (bleek nog thuis te liggen). In de verwarring heb ik de cardridges nogmaals betaald. Toen ik daarover contact opnam met Handyman Dukenburg kreeg ik veel excuses en direct mijn 2e betaling terug. SUPER geregeld .

3 Eikdonk

Breda 4825 AZ