Zoals het hoort in deze tijd.

Er staat dat Handyman snel kan leveren. Dat is ook zo. Heerlijk als bedrijven zich aan afspraken houden.

Vertrouwd en snel

‘s Morgens een lamp besteld, na vier uur konden we deze in de winkel ophalen. Bijzonder aardige eigenaar en verkoopster. Een praatje is in deze tijd heel wat waard.

Was heel goed verzorgd

Mijn ervaring met Handyman is altijd is goed geweest dit was voor het eerst dat ik het op deze manier moest doen is mijn heel goed bevallen raad het iedereen aan

Bestellen via internet en vervolgens in de winkel ophalen gaat prima. Het bestelde ligt klaar, dus geen wachttijden

Super snel

Snelle service voor een goede prijs. Hier werd echt de volgende dag geleverd kunnen veel bedrijven nog wat van leren

Duidelijke omschrijving, snelle levering.

Overal duidelijke omschrijvingen, prima prijs en snelle levering!

Besteld en snel op kunnen halen. Het artikel werkt goed. Heel tevreden.

Prima verzorgd

Snelle en goede levering van de bestelde spullen

Uitstekend.

Alles was prima geregeld en ik werd heel goed geholpen.

Perfect onderdeel

Op zoek naar een vervangende zeef voor mijn vaatwasser trof ik het artikel bij Handyman aan. Hoewel de vaatwasser al zo’n 15 jaar oud was leek het het juiste model. Bestellen was fluitje van een cent en dr zeef werd snel geleverd. Uitpakken en passen: perfecte match! Geen moeilijke beschrijvingen of wat dan ook. Mijn vaatwasser kan in principe weer jaren mee!

Fijne vriendelijke behandeling, zowel via mail als persoonlijk!

Zie bovenstaande

Zeer tevrede

Snelle bezorging en op tijd

Goede ervaring

Alles is goed geregeld

Goede ervaring

Makkelijk te bestellen, goede prijs, en ik kon het gewoon in de winkel ophalen

De geleverde spullen werden netjes en op tijd bezorgd

Vlot en prettig geholpen. Het lag klaar. Prima!

Geen gezeur , maar direct bij de deur.

Bij de bestelling geen gezeur over min. of max bedrag. Kon de bestelling de volgende dag al ophalen in de winkel. Bij binnenkomst bij de winkel kwam de winkelier al met de bestelling aanlopen. Even pinnen en weg was ik.

Super snel bezorgd

Ondanks alle vertraging met pakketten was de bestelling er binnen een dag. Super!

Goede service snelle levering

Goede service snelle levering

precies wat ik zocht

En super snel geleverd

Bestelling was zo geplaatst en geleverd bij de winkel. Alleen nog even ophalen!

Fijne ervaring met deze winkel

Zeer vlotte vriendelijke en accurate afhandeling van het bestelde onderdeel.

Altijd goed

Goed advies, goede service en gaan voor de voordeligste oplossing voor de klant

3 Eikdonk

Breda 4825 AZ