Snelle levering..klantvriendelijk ontvangen.

Snelle levering..klantvriendelijk ontvangen..TOP

Snelle en goede levering

De prijzen van het bestelde product zijn goed en de levering is door DHL in plaats van PostNL. Goede keuze!

Heel snel en tegen een prima prijs afgeleverd in de winkel. De nieuwe koffiekan was binnen no time in huis.

Altijd goede service

Ik had een korfzeef nodig voor de gootsteen, nadat het pennetje daarvan was afgebroken. De verkoper legde uit hoe de korfzeef werkte, dat het pennetje niet als los onderdeel wordt geleverd maar als geheel. Deze werd voor me besteld en de volgende dag kon ik deze afhalen. De Handyman heeft meestal overal een oplossing voor.

Stethoscoop buis voor mijn oudere stofzuiger besteld, direct gevonden op hun site en direct verzonden door handyman.

Een prima service-organisatie. Onmisbaar in elke stad.

Zowel in de directe verkoop als in de online versie kunnen we altijd rekenen op een ruim arsenaal van handige onderdelen en meer. In de omgang zijn de medewerkers keurig en behulpzaam. Online komen ze na wat ze toezeggen; snel en uiterst correct. Kortom, een dikke pluim voor Handyman!

Prima, snelle vering

Voorlichting in de winkel in Groningen was matig, navraag via chat op de site leverde snel het juiste resultaat op. Levering was volledig volgens afspraak. Onderdelen, hoewel niet van het zelfde merk, pasten redelijk goed.

keurig verzonden

goed product, had een ovenrooster nodig en deze past precies

Goede service, snelle bezorging.

Snelle, vlotte service

De website is klantvriendelijk en overzichtelijk, je kunt alles snel vinden. Het afhalen in de winkel verliep ook vlot.

in alle opzichten goed en vriendelijk verzorgd.

Heb een produkt besteld dat moeilijk te verkrijgen is. Kreeg het keurig via Handyman in Heemstede geleverd.

Supersnelle en supergoede levering

Oplaadsnoer van scheerapparaat was in verzorgingshuis van schoonvader verdwenen. Door het opgeven van het merk en typenummer van het scheerapparaat heeft Handyman snel het juiste snoer opgezocht en snel geleverd. Mijn schoonvader kan zich weer glad scheren. Dank.

prima producten en snelle levering

Ik had een stofzuigermond snel nodig. Deze hebben ze heel snel kunnen leveren. Helemaal top

het product wat ik heb gekocht deed het na 2 keer stofzuigen niets meer Klantenservice gebeld. Mag hem omruilen voor een andere

Scherp geprijsd, snelle levering.

Scherp geprijsd, snelle levering.

Alles snel en goed geleverd kan niet beter.

makkelijk te vinden , alles op voorraad en veilig betalen en bericht van levering

Snel en goed

Bestelling was er snel, keurig afgehandeld

Prima levering, goede prijs

Stofzuigeronderdeel en oplaadbare batterijen besteld. Beide producten snel en onbeschadigd ontvangen. Goede prijs.

CHAPEAU!!!

Ontzettend tevreden, mede door winkelmedewerker Tim in de winkel in Zoetermeer; geduldig, behulpzaam en uiterst vriendelijk.

perfect afgehandeld en snel

Scheerhoofd besteld en de de volgende dag al in huis. Dit artikel op een philips scheerapparaat gezet en zie daar.. het werkt perfect.

wat zou er mis zijn met een nieuwe Philips scheerkop?!!!

correcte levering in mijn brievenbus.

Goede en zeer toegankelijke (e-mail) webwinkel.

Bij twijfel aan de juiste keuze van stofzuigerzakken voor een minder bekende stofzuiger kreeg ik goed persoonlijk advies.

Helemaal hartstikke dik tevreden!!!!!!!

Het lukte mij niet om de bestelling af te ronden. Gebeld!!! Een vriendelijke man heeft mij toen verder geholpen. Binnen 2 dagen bestelling in huis. TOP!!!!!!

Uitstekend product, prijs en snelle levering!

Prettig en snel. Volgende keer weer.

Geweldig, snelle service

Mijn artikel via internet besteld, af laten leveren in de zaak in Capelle a/d ijssel, de Koperwiek het artikel heeft de verkoper voor mij bevestigd, slang voor de droger op de aansluiting, geweldige service. Compliment aan de verkoper.

3 Eikdonk

Breda 4825 AZ

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire