goede service, goed behandeld

Pluspunten

meedenken / snelle service

??

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering zoals beloofd, product prima in orde!

Kan ze zo niet bedenken.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goed advies in de winkel. De bestelling via internet was de volgende dag in huis. Was een tip van de verkoper. Top!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Vlotte en correcte levering zoals aangegeven op de site. Bij andere bedrijven is dat wel eens heel anders. Volgende keer ga ik weer hier kijken of zij kunnen leveren wat ik zoek.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede ervaring met Venlo. Zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen denkt in oplossingen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

snel. klantvriendelijk, practisch

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

assortiment, alternatieven voor A-merken

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super snel geholpen in de winkel op donderdagavond in Den Bosch, ik heb daar mijn anti-kalk dingen voor mijn strijkijzer besteld en betaald, de volgende dag was het al in huis, samen met een oplader en pen, gratis als cadeau

Een oudbollig imago, maar ik zou niet weten hoe je onderdelen van apparaten op een mooie manier zou moeten presenteren in n winkel!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede service. Was in de winkel niet op voorraad, werd door uw medewerker via internet besteld en keurig voor de kerst bezorgd.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Voor de eerste keer iets besteld bij Handyman en dit is gewoon goed verlopen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

makkelijk en snel zoeken op de website. snelle levering.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

prima levering van de gekochte spullen en lekker snel.

Misschien handig dat omdat het via de post gebeurd en je bent niet thuis, gewoon een briefje in de bus dat het bij de buren ligt. Nu werd het gekochte mee naar het depot genomen en de volgende dat gezorgd.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik ben prima geholpen door medewerker van de Handyman te Zoetermeer

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vitility Tube Uitknijper (0970110070) Doos bevat standaard 2 uitknijpers. Dit staat niet bij het product.

Vitility Tube Uitknijper (0970110070) is niet geschikt voor tubes breder dan (ingeknepen) 6 cm Doos bevat standaard 2 uitknijpers .Informatie van product op site dus onvolledig, waardoor ik één doos te veel bestelde.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

na verkeerde maat, geruild zonder probleem in filiaal grote houtstraat.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Makkelijk te zoeken website, eenvoudig bestellen en snel afhalen of levering.

Ik zou het zo niet weten, een prettige ervaring waarop niets aan te merken valt.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Al 2 keer super vriendelijk geholpen. Van technische dingen heb ik geen verstand maar zij weten precies wat ik nodig heb. Beide keren hadden ze niet precies in huis wat ik wilde en dat werd direct besteld. Ik kon kiezen om het thuis te laten bezorgen of ophalen in de winkel. Volgende dag alles in huis :)

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

geen

Na de bestelling 1 week geduurd voor ik het artikel in huis had terwijl men op de website aangaf het product de volgende dag te kunnen leveren. Contact met Handyman leverde alleen een oplossing op zoals men die bij Handyman in gedachte hadden. MEN MOET DAAR TOCH ECHT EENS LEREN OM NAAR DE KLANT TE LUISTEREN Voor mij geen Handyman meer!!! Erg teleur gesteld.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

De winkels zien er keurig uit en de artikelen die er zijn zie je niet vaak in andere winkels. het winkel personeel is vriendelijk en kundig, ik voel me er thuis...

Ik heb laatst een octopus van klikaan-klikuit besteld bij Handyman, daar hoort een Camera bij maar die staat dan weer niet op de webwinkel. na een email met de vraag of ze die camera dan meteen meebestellen krijg ik een antwoord dat dat niet kan. Op de site van KAKU dan de Camera besteld en die was er de volgende dag al thuis. De octopus had een week geduurd da' s minder en zou efficienter kunnen...

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Nauwkeurigheid en snelheid

Zorg dat het pakket door een pakketbedrijf op het juiste adres wordt afgeleverd en niet op een leegstaande woning met nummer 1a in plaats van nummer 3. Ik ben zelf op onderzoek uitgegaan want het pakket was afgeleverd volgens de gegevens op internet,

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering, product van prima kwaliteit

Geen verbeterpunten

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede en snelle service

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Binnen 24 uur bezorgd, ben heel tevreden

3 Eikdonk

Breda 4825 AZ

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire