goede service, goed behandeld

Pluspunten

fantastisch

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snel en makkelijk

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

overzichtelijke website. Snelle levering. Heel prettig dat er alternatieven producten worden aangeboden. Daar bedoel ik mee dat er originele en Eigen merk producten worden aangeboden. Prettig prijsverschil.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Stipt

goede service, goed behandeld

Pluspunten

correcte afhandeling in de winkel. Product lag klaar.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Netjes geïnformeerd dat het product er niet was en werd ik op de hoogte gesteld zodra het weer op voorraad was.

Op de website stond vermeld dat het product op voorraad lag, dit bleek echter niet zo te zijn. Dit heb ik als teleurstellend ervaart.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

fijn dat mijn ovenlamp zonder verzendkosten werd afgeleverd, zodat ik 'm kon afhalen bij de plaatselijke vestiging

geen! Complimenten voor jullie service en zorg t.a.v. bestelling en levering!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Direct bestelling gedaan via internet door de medewerker, toen bleek dat het artikel niet op voorraad was in de winkel.

perfect, zeker aan te bevelen

Geen alles liep correct. Was niet tevreden over artikel en zonder probleem geld terug. Toppie

goede service, goed behandeld

Pluspunten

De bestelling is voortreffelijk verwerkt en de bestelde goederen waren op tijd in de winkel.

De winkelbediende moet beter opletten wat op de factuur vermeldt staat. Hij wilde mij laten betalen voor spullen die ik bij de koop gratis kreeg. Ik heb hem daar op gewezen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Groot assortiment van handige spullen; snelle levering; duidelijke website.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

wat is afgesproken wordt geleverd/ meedenken in de winkel toen het product daar niet leverbaar was en de onplossing is dat we het zelfs thuis geleverd kregen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Erg snelle levering, keurig in een mooie doos! Prima service.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering. Duidelijke site.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Alles naar wens verlopen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Je kun je bestelling kostenloos bij een vestiging afhalen. Scheelt verzendkosten bij kleine aankopen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Perfect geholpen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Top, snel en duidelijke taal!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

alles super snel en SCHADEVRIJ bezorgt. zeer tevreden,ook over de site!! ook de beantwoording van mijn vragen werd super door de betreffende afgehandeld. dus een dikke plus van ons !!!

lekker zo laten !!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Keurige levering door DHL en ik kreeg er een leuke verassing bij ; een balpen ; prima voor elkaar.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

- Duidelijke weergave van het assortiment; - Snelle verwerking van mijn bestelling; - Snelle bezorging van mijn bestelling.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle levering, goede service (snelle ruiling van defecte cartridge, wel eerst de verkeerde gekregen, waardoor ik weer terug moest naar de winkel, maar uiteindelijk goed opgelost).

inkt cartridge deed het niet.

3 Eikdonk

Breda 4825 AZ

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire