goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snel besteld en snel bezorgd. Prima.

Pluspunten

niet alles aanwezig in shop maar dat is met bestellen zo gefixed. Ik heb alleen geen bevestiging gehad van mijn bestelling. Na mailcontact hierover is dat opgelost.was een foutje.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Afspraken zijn keurig nagekomen. Mijn product werd goed verpakt aangeleverd. De communicatie is prettig en doeltreffend. Een 9 omdat er altijd wel ruimte is voor iets beters, maar ik kan het nu niet bedenken. Groet!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Duidelijke website, lage prijzen, eenvoudig bestellen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

De bestelling is keurig op tijd geleverd.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Zeer correcte afhandeling. Bericht via de mail, maar ook via de mail. Bij 4 cardridges kregen wij een 250 vellen printpapier en een pen er gratis erbij. Top

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

wel ik ben goed geholpen en echt vriendelijk

geen niet wat ik zou willen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Wij kwamen in het filial in Zeist. De mensen in de winkel waren altijd vriedelijk en heel behulpzaam. Dit keer ook weer. Alles was als beloofd gegaan en wij maken nu goed gebruik van het artikel dat wij hebben gekocht. Ik denk dat internet kopen heel goed gaat met de tussenkomst van de winkel. Onze dank voor de goede service.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede hulp met uitvinden van welke is de juiste # van de onderdeel die we nodig hadden.

Levering duurde langer dan de datum we hadden aaangegeven, ondanks dat we toch ruim tijd dachten te geven tussen bestellin en levering.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ik ben zeer tevreden over de klantvriendelijkheid en de voorlichting over de producten.

Niets

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Heel vriendelijk en behulpzaam

Ga vooral zo door

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Vrindelijk

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Herinneringsmail toen ophalen langer duurde, met cc naar filiaal zodat je ook direct aan hen kon doorgeven dat door omstandigheden van ophalen nog niet gekomen was

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede, vriwndelijke endeskundige hulp

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

De levering van de bestelling ging zoals was afgesproken. Compliment. Ook de bestelling doen in de winkel was uitstekend.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede communicatie. Snelle levering

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Klantvriendelijk

Geen verbeterpunten.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Overzichtelijke internetsite. Je vindt snel wat je zoekt. Bestelling snel en keurig afgehandeld.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Alles in sneltrein vaart geleverd

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Aardige mensen, helpen goed en efficient

Na leveringen wordt slecht gecommuniceerd vanuit Breda. Ook daar aardig maar niet zakelijk. Als bedrijf kan ik dus beter Naar bv 4 lounge of bol . Com gaan als ik niet kan wachten!!!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

De juiste stofzuigerzakken vinden is altijd een probleem als je een oude industrie zuiger hebt. Het trouwe beestje gaat al 20 jaar mee en doet nu zijn werk in mijn B&B aan de Noordkust van Schotland. In heel de UK niet de juiste stofzakken te vinden. Dan maar de Handyman gebeld. In enkele minuten werd mij het ordernummer gegeven en kon ik bestellen. Twee dagen later afgeleverd aan het opgegeven adres in Nederland, daarna gelijk doorgestuurd naar Schotland en inmiddels in mijn oude getrouwe stofzuiger. Het kon niet beter en sneller.

verzendingen buiten Nederland

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ruim assortiment, goede bestel procedure, continu informatie over verloop van bestelling tot levering.

3 Eikdonk

Breda 4825 AZ

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire