goede service, goed behandeld

Pluspunten

Ik waardeer het altijd dat Handyman meedenkt voor een oplossing. Daarom vind ik de service altijd heel fijn. Voor het eerst een online bestelling gedaan terwijl ik in de winkel was, omdat men het gevraagde niet op voorraad had, maar anders had ik hiervoor terug moeten komen en nu werd het bij mij thuis afgeleverd. Ook dat is prima verlopen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

goede prijs en vlotte levering.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Heel netjes en snel telefonisch geholpen. Ik heb mijn bestelling 's middags gedaan en de volgende dag had ik het al in huis.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Niet goed, geld terug .

goede service, goed behandeld

Pluspunten

levering verliep vlot en volgens afspraak

goede service, goed behandeld

Pluspunten

doen wat ze zeggen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Gewoon goed en snel

goede service, goed behandeld

Pluspunten

snelle levering van kleine onderdelen. door de fysieke winkels kan je het eenvoudig ophalen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

verkoper in winkel is juiste type nagegaan. mailde mij snel bestelnummer. daarna online besteld voor gemak van thuisbezorging en in no-time in huis. (een uur na ontvangst mail "verzonden" werd bezorgd)

geen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering. Perfecte Service

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super snelle levering.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Bestelling perfect afgewerkt. Wat valt er nog meer over te zeggen?

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

De bestelling is heel vlot verlopen. Er is mail gestuurd van de bestelling en ook mail op de dag dat de bestelling werd geleverd. Prima begeleiding en informatie.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Ik had 4 zakjes afdichtringen besteld via de website en die kon ik in Tilburg ophalen. Toen ik kwam hadden ze nog maar een zakje. In Den Bosch hadden ze er gelukkig nog drie. Maar dit lijkt me toch niet de bedoeling, als je ze in Tilburg besteld!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Geweldige service. Wat er wordt beloofd wordt ook uitgevoerd.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Ik heb via Handyman een onderdeel van een stofzuiger besteld. Kreeg via email bericht wanneer het binnen was. In de winkel vriendelijk te wordt gestaan. Mocht het artikel ev. terugbrengen als het niet paste. Maar mijn stofzuiger is weer perfect. Goede service bij Handyman!

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel antwoord op bestelling. Snelle levering. Uitstekend verpakt.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Zeer goed in het bedienen van service. De klant weet precies hoe de bestelling ervoor staat ofwel in behandeling is genomen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

verzending verliep,hoewel ik een andere tijd had aangegeven voor de bezorging omdat ik dan zeker thuis zou zijn,maar,maar gelukkig arriveerde de bestelling net op een tijd, dus vroeger, dat ik nog thuis was.

uit de pakbon kon ik niet opmaken of het nummer inderdaad de juiste bestelling betrof.Nummering was blijkbaar so wie so bij de lijst die ik googelen kon niet te vinden en heb ik dus nog een keer tel. kontakt opgenomen om zeker te zijn.In ieder geval lijkt de -stofzakhouder- wel te passen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel bezorgd.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

In de winkel behulpzaam personeel en via de website goede en snelle levering.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snel en perfect!

3 Eikdonk

Breda 4825 AZ

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire