perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Vriendelijk, deskundig en zeer behulpzaam

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Gewoon netjes en gratis bezorgd wat een plus is

goede service, goed behandeld

Pluspunten

ik moest een afwijkende type afvoerslang hebben omdat de standaard merk artikel niet paste in mijn geval. Na even zoeken/googlen heb ik bij Handyman de juiste slang gevonden. Bovendien was het een uitrekbare slang,erg handig om de perfecte lengte in te stellen, dus perfect! Binnen twee dagen had ik 'm binnen en in no time gemonteerd. Het werkt perfect,zonder lekken.

geen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding Supersnelle levering Voor herhaling vatbaar

Ga zo door!!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Uitstekende behandeling

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Binnen 24 uur was de bestelling bezorgd. De condities en voorwaarden worden duidelijk gecommuniceerd.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Keurig verpakt en snelle levering. Zelfs nog paaseitjes in de verpakking bijgesloten en rond de paasdagen een actie van gratis verzenden.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Meestal zijn het onderdelen van een apparaat, dus heel fijn dat je ze op een hele duidelijke site snel kunt bestellen. After Pay is ook mogelijk, maar als je de spullen zelf kunt afhalen, is betalen in de winkel net zo handig.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Bestelde artikelen kunnen ook in de winkel worden opgehaald. Er ia altijd wel een winkel in de buurt. Hierdoor worden verzendkosten bespaard.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle en goede afhandeling.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ook voor een klein bedrag een super snelle en correcte service en afhandeling, zonder verzendkosten !

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Geweldig goede service, snel en accuraat en bij de bestelling ook een leuke en attente boodschap. Ik was positief verrast

goede service, goed behandeld

Pluspunten

De snelle levering ervaar ik als een groot pluspunt. De gratis verzending was nog een extra voordeel.

geen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

De man in de winkel was erg aardig en behulpzaam en bij de bestelling kreeg ik een paar paaseitjes, zo leuk!!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

snel ,makkelijk te bestellen. grote sortering.

vermelden dat de zending met "brievenbuspakket "wordt verzonden .zodat men niet de gehele middag en avond thuis moet blijven !!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering en het was de juiste artikel.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Bedankt voor de correcte afwerking van onze bestelling,binnen 2 dagen bested en in huis Prima

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Aardig briefje bij het pakje, goede informatie mails toen pakje onderweg was. Top

Ga zo door. Echt bijzonder vond ik de paaseitjes.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Geweldige service

Ga zo door

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering Klantvriendelijkheid

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Eenvoudig bestellen en zeer snelle levering. Zeer attend ook de paaseitjes en mooie pen en kortingcoupons bij de zending

Pluspunten

Wel een beetje veel bericht geving over de voorraad status bestelling (email melding)

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Prima geadviseerd bij telefonische vraag, Netjes behandeld, de juiste artikelen besteld.

Er was geen mail verstuurd dat er een artikel (nog) niet op voorraad was, bestelling kwam dus later waar ook geen mail over verstuurd werd. Werd na enkele dagen bezorgd, ik was toevallig thuis, maar had graag een berichtje hierover ontvangen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel en prima levering

Eerste maal iets besteld dus kan nog niets verzinnen

3 Eikdonk

Breda 4825 AZ

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire