perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede klantenservice, een klacht wordt direct opgelost.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Levering volgens afspraak. Lastig aan te komen onderdeeltje van een magnetron. Handyman heeft het. Bij de winkel afhalen is top. Ben niet altijd thuis maar kom wel regelmatig langs de winkel.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vriendelijk, behulpzaam personeel aan de telefoon in de winkel

Bestelling via website niet vlekkeloos verlopen. Artikel was naar verkeerde winkel gestuurd, in n totaal andere stad !!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

vlotte levering, goede prijs

geen idee

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

De winkel van Handyman had al een goed assortiment en vriendelijk personeel, maar online zijn ze net zo goed. Ook de afhandeling, de verpakking en de levertijd zijn prima. Met een gratis attentie en goede nazorg. Door geen verzendkosten te rekenen waren ze ook nog eens goedkoper dan de concurrent.

Leuke aanbieding bij het bestelde product, maar te kort geldig. Niet alle klanten kunnen achter elkaar iets bestellen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede service, wordt altijd geprobeerd het betr. onderdeel op te zoeken en/of een alternatief te vinden!

Geen echte problemen gehad.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

je word uitstekend geholpen met je vraag en alles loopt daarna uitstekend. vandaag besteld morgen in huis. super.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

De Bestelling is binnen een dag op het adres. De klantvriendelijkheid is perfect.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Ik moest even wennen en had mijn twijfel, maar het is een geweldige machine. zuigt geweldig en is heel stil. Wel duur maar zijn geld dik waard lijkt mij. Plus het gratis schoonmaak set Gaf niet de doorslag, maar is toch mooi meegenomen. Ik werd er door een vriend op gewezen dat ik bij de Handyman moest gaan kijken en toen kwam ik op deze machine, klasse.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

De bestelling is keurig snel afgewerkt. Geen minpunten te melden!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goed geleverd !!geen problemen!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

snelle levering en redelijke prijs

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Mijn bestelling is met zorg en snel af geleverd. Alles is prima en gelukkig ondanks een verouderd toestel waar ik de spullen voor nodig had paste alles perfect

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

zeer tevreden.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Fijn dat Handyman het door mij bestelde artikel op voorraad had en zo snel heeft geleverd. Ik kon geen enkele partij vinden op internet die dit artikel (stofzuigerslang red.) kon leveren binnen 2 dagen!!! Top!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

vlug en makkelijk te bestellen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

van bestellen tot levering in Vlaardingen zijn er wat ons betreft geen op of aanmerkingen en is alles prima verlopen. Ook de afhandeling in Vlaardingen verliep grandioos.

Geen verbeterpunten

goede service, goed behandeld

Pluspunten

goed snel en goedkoop

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Meteen op voorraad en snelle levering!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Conform de belofte de volgende dag in de winkel kunnen afhalen. Onderdeel was op hun website beter te vinden dan op die van Philips zelf en daarnaast ook goedkoper!

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

persoonlijk contact tussen koper en verkoper, waardoor je als koper beter advies kunt krijgen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Vriendelijk en deskundig personeel. De levering is volgens uw aanbieding perfect geleverd, het product is tot volle tevredenheid in gebruik genomen.

3 Eikdonk

Breda 4825 AZ

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire