perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super snelle levering! Top.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snel geleverd en goed ingepakt.

Een eigenlijke te brede levertijd, dus de tijd dat je thuis moet zijn. (dat was dit keer tussen 13.00 en 18.00)

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle en goede bezorging. Goed product.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Handyman gewoon een goede internet winkel net als vele anderen. Goede aflevering met de uitdrukkelijke mededeling dat als het niet goed is je het gewoon om kunt ruilen of retourneren, met de beschrijving hoe dit te doen. Was absoluut niet nodig dus die service daar kan ik verder niet over uitweiden. Ik ben gewoon goed behandeld ook door hun bezorgdienst.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vriendelijke en snelle bediening

Beperkt assortiment

goede service, goed behandeld

Pluspunten

De on-line-bestelling werd op het afhaakadres afgeleverd en ik kreeg keurig een mail-melding, dat de bestelling was aangekomen.

Pluspunten

Geen verzendkosten in rekening brengen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Plaatsen van de order was heel makkelijk en levering binnen de gestelde tijd. Erg positieve ervaring over Handyman!

geen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel, accuraat en klantvriendelijk!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

heb nu 2x wat besteld is perfekt gegaan

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik had eerst gezocht op internet wat ik nodig had. Toen heb ik telefonisch nog nagevraagd of het juist was en toen heb ik het artikel besteld. Snelle service, prima behandeling!!!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

overzichtelijke website. eenvoudig te bestellen en gratis verzending. Levering binnen 1 dag aan huis. Zeer te tevreden.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik ben er uitstekendgeholpen. Dus veel lof voor deze zaak.

Geen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

servicegoede

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Alles is prima geregeld.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snel en goed geleverd

Pluspunten

bezorger DHL Parcel liet het afweten op de afgesproken tijd en daardoor de bestelling niet op 24 maar op 28 dec. geleverd

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle en correcte service.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering,breekbaar product was goed verpakt. Zeker voor herhaling vatbaar!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Bestelling op tijd aanwezig. Verkoper moest telefoneren met jullie IT-afdeling ivm kortingsactie. Alles correct afgehandeld.

Wanneer er een korting (5%) beloofd wordt door te reageren op een vraag op de website, voer dat dan ook uit! En dus niet bij een bestelling op internet de computer laten reageren met "code bestaat niet" oid....... Gelukkig in de winkel bij het afhalen opgelost, anders was ik definitief afgehaakt!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Bij handyman winkel in Rijswijk heel fijn en snel geholpen. Het artikel was in de winkel niet op voorraad en de verkoper stelde voor om het online te bestellen. De volgende dag is alles netjes bezorgd.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super service en vriendelijk, zoals het hoort!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Mooi product en snelle levering

3 Eikdonk

Breda 4825 AZ

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire