perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Absolute service. Onderdeel besteld voor mijn vaatwasser. In eerste instantie niet op voorraad. Vriendelijke mevrouw van de klantenservice gebeld om bestelling te annuleren. Ipv annuleren heeft ze echt alles in het werk gesteld. Resultaat volgende dag de bezorger op de stoep met het item. Top service

Kan gewoon niet beter.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Erg snelle levering, vriendelijke bediening.

Meer mensen aan de telefoon.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering, alles keurig verpakt. Daar is zorg aan besteed!

Ga zo door!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Duidelijke site, makkelijk gevonden, goed overzicht van handelingen en bedragen , alle lof

stop met DHL als verzorger van jullie producten, 4 werkdagen moeten wachten ! klacht ingediend i.v..m. meldingen op het trace systeem van DHL dat er niemand thuis was, zonder dat er een briefje in debus gedaan is, wazige meldingen dat door overmacht het later bezorgd wordt enz enz... echt heel erg mis daar !!!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Van begin tot eind loopt alles probleemloos!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

1 De order is door Handyman correct bevestigd en in goede staat op de beloofde dag geleverd. 2 De goederen zijn te laat afgeleverd, maar middels een notitie van DHL in de postbus kon ik de spullen bij de buren ophalen

1 Het bedrag in de orderbevestiging komt niet overeen met het bedrag betaald in de winkel te Amstelveen. 2 DHL gaf op haar site aan dat de goederen gedurende de eerste helft van de dag zou worden afgeleverd. Ik ben daarvoor thuis gebleven en pas na 15:00 uur vertrokken. De actuele levering vond plaats rond 16:00 uur.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Een snelle levering en een prettige webwinkel! Zelfs een bestelling van een klein aankoopbedrag werd gratis afgeleverd. TOP

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel Verzorgd Voordeligst Fijne ballpoint (relatiegeschenkje) In een woord: TOP!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zeer goede Web shop. Makkelijk te bestellen. Goede communicatie. Op tijd bezorgd en goed op de hoogte gehouden wanneer en waar het pakket werd bezorgd. Papieren inorde en ingevuld voor eventuele terug bezorging!!!!!

Voor mij hoeft er nets te worden veranderd. Prima inorde zo

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Duidelijke site. Zeer snelle en correcte levering. Prijs/kwaliteitsverhouding uitstekend.

Aangegeven, dat het pakketje zaterdag kon worden bezorgt, maar men stond vrijdagmiddag al voor de deur. Toevallig was ik even thuis.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

- goede berichtgeving over status van de bestelling - snelle leverinng

- bezorger DHL is minder betrouwbaar dan PostNL. Kreeg mail van DHL dat ze op x-datum zouden bezorgen. Als ik niet thuis was, zou ik een specifieke bezorgdatum kunnen aangeven of toestemming geven bij de buren te bezorgen. "Goede service", dacht ik nog. Kom ik 's avonds thuis, is het pakket al bij de buren bezorgd! Deze waren vervolgens een paar dagen niet bereikbaar, terwijl ik het pakket dringend nodig had.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering tegen een scherpe prijs. Over de duurzaamheid van het aangeschafte product kan na een paar dagen nog niets gezegd worden.

Product kan via de site niet gevonden worden. Daarom telefonisch contact opgenomen. Zou niet nodig moeten zijn bij een webshop.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel geleverd. Goed geprijsd.

Zo doorgaan.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Fast, easy, well packaged and the postage was free. Top marks. Excellent. Highly Recommended.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Prima kwaliteit, prima prijs en zeer snelle levering...

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

vlekkeloos verlopen bestelling afgerond

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Cartridge WeCare color (WEC1450) voor HP-printer besteld én snel ontvangen mét een pak printpapier er gratis bij, alleen jammer dat WeCare black (WEC1449) niet leverbaar was/is, nu moest ik duurdere cartridge van HP bestellen!

Hopelijk is de cartridge WeCare black er de volgende keer wel weer, dat scheelt uiteraard in kosten. De cartridges zijn al duur zat.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

snelle, juiste, professionele afhandeling

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Houd de klant het hele proces op de hoogte. Snelle levering. Stevig verpakt.

Naar mijn idee geen verbeterpunten. Ga zo door!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super snel !!

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering en vriendelijke service aan de telefoon. Dit geldt specifiek voor de website.

Retourzending van verkeerd bestelde onderdelen is te duur. De service in de winkel van Handyman sluit niet aan bij die van de website. Gevoel je te moeten verantwoorden omdat je het terugbrengt. Vraag van de winkelbediende was b.v. "waarom is het ingepakt?" en "Ïk moet even aan mijn collega vragen of we dit wel terug mogen nemen".

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Volgende dag, zonder verzendkosten geleverd. SUPER!

geen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede website, bezorging zoals verwacht en in goede staat!

Misschien een link sturen naar de bezorgdienst om de voortgang van het bestelproces te volgen?

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Het bestellen van een product gaat erg makkelijk en de bestelling is snel in huis. Super!

3 Eikdonk

Breda 4825 AZ

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire