perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Niets mis mee. Besteld via internet met leveradres de winkel. Alles prima verlopen!

geen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede informatie over verwerking en bezorging van het bestelde!

Geen!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Kom al een aantal jaren bij de Handyman in Vlissingen,en wordt daar goed geholpen en de uitleg van de producten is ook prima.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

s,middags gebeld, volgende morgen al ophalen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Klantenservice zoals het hoort te zijn i.t.t. tot andere sites/winkels en personeel. Ook hetgeen ik nodig had was binnen 24 uur beschikbaar met een telefoontje dat het product in de winkel was binnen gekomen. Top!!!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Altijd goed geholpen bij de Handyman; denken met je mee om dingen op te lossen en zoeken naar de producten met de beste prijs/kwaliteit verhouden. Door mijn eigen schuld een verkeerd type koolborstels besteld; en deze werden zonder problemen ingeruild voor de juiste.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Ik word altijd zeer proffesioneel gehopen door mensen met verstand van zaken. Mocht er iets niet zijn is t zo bested of door een handige tip ben ik ook geholpen . Ik kom er graag.

gee idee

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Duidelijke website, goed te bestellen

Levering kwam twee dagen eerder als dag waar ik om had verzocht. Dus bij bestelling beter kijken naar wensen van de klant.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel en correct

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Vriendelijk en snel geholpen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Correcte afhandeling

Prijzen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering. Had per ongeluk - zelf - iets verkeerds besteld maar het omruilen was ook zo gebeurd!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Zeer overzichtelijke website. Werkt heel makkelijk. Had de gewenste stofzuigzakken en filter gelijk gevonden. Het bestellen ging goed. En ik kreeg netjes een mail, dat ik het in de door mij gekozen winkel kon afhalen.

Drie dagen nadat ik mijn bestelling had opgehaald, kreeg ik een herinneringsmail dat mijn bestelling klaar lag. Misschien is dit langs elkaar heen gegaan?

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Leuke producten. Goede response op de koop. Snel en netjes geleverd. Klant wordt goed op de hoogte gehouden van de voortgang in het proces. Kortom een aanbeveling wat mij betreft.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Ben vanaf bestelling tot levering voor 100% tevreden.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

In de middag besteld, de volgende dag al af te halen. Prima prijs

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

We zijn duidelijk geinformeerd over de bestelling en alles was naar wens.Fijn dat een kapot onderdeel besteld kan worden zodat het geheel nog weer meekan. Beter dan weggooien!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle probleemloze levering. Heldere en zeer klant-vriendelijke documentatie bij zending, met name over evtl. retourneren.

Geen vebeterpunten !

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

goede producten, snelle levertijd en waar voor je geld. Een aanrader.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Vriendelijk personeel Duidelijke website Leuke kortingsacties

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Uitstekende service en zeer vlotte bediening. Ik raad iedereen aan, koop bij Handyman.! Zeer groot assortiment alles te vinden ! Cor Korevaar

Alles piekfijn in orde !

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle reactie en bevestiging op geplaatste order. De volgende dag reeds geleverd.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Hoge klantvriendelijkheid en snelle bediening. Goede produkten.

Geen.

3 Eikdonk

Breda 4825 AZ

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire