goede service, goed behandeld

Pluspunten

prima verlopen

voldoende, een redelijke ervaring

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle service, behulpzaam. Het gemak van bestellen via internet, en ophalen in de plaatselijke winkel binnen 1 a 2 dagen. Uitgebreid assortiment (o.a. via internet). Niets dan lof.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Uitstekende en zeer vlotte service.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering. Toen het artikel binnenkwam heb ik een mail gekregen en later nog een telefoontje. Goede service.

Verkoper had wat moeite met het bestellen op de computer, dat had ik thuis wel sneller kunnen doen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Keurig en goed advies waardoor we het goede artikel besteld hebben. De bestelling kregen we de volgende dag al thuis, keurig en solide verpakt.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Bestelling online plaatsen gaat heel makkelijk. Levering was ook heel snel. Gewoon een tevreden klant. Een volgende keer zal ik direct weer gebruik maken van Handyman.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

bestelling prima uitgevoerd

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Alles voorradig en snel naar tevredenheid geleverd

stop met mailen!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

- Handyman biedt allerhande onderdelen van diverse soorten producten aan (ook van oudere modellen!) - je kan online bestellen, en dan pas betalen in de winkel - overzichtelijke website - bijzonder vriendelijke bediening in de winkel (Leiden)

- de buitenkant van de winkel mag gemoderniseerd - als er voldoende budget is mag Handyman gerust wat meer steken in reclame en marketing van haar bedrijf. Wist van het bestaan niet af...

slechter dan verwacht

Ik heb een draaiplateau aangevraagd, maar dit bleek te groot te zijn. Het zou handig zijn, als de doorsnedes van deze schijven bij jullie op de site zouden staan. Verder wilde ik het pakket via dhlforyou terugsturen, maar dat ging niet, omdat ik het naar een postbusnummer moest sturen. Het zou dan handig zijn om een gewoon adres te hebben, omdat dhlforyou het goedkoopst is.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel accuraat en in voor oplossingen ,super service !!!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

zoals altijd vriendelijke, deskundige en snelle dienstverlening..

goede service, goed behandeld

Pluspunten

ik ben uiterst tevreden over de levering. Alles gebeurde zoals vermeld. Hartelijk denk en dit is een adres om door te geven. Gr. mevr. meijer

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Vriendelijke deskundig medewerkers

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Prima service, had verkeerde koffie padhouder besteld en kon ik direct omwisselen in dichtsbijzijnde zaak en kreeg zelfs geld terug omdat degene die ik moest hebben € 2 goedkoper was.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering en zeer goede service. Het onderdeel dat ik besteld had bleek niet te passen en ik kreeg zonder problemen snel een nieuw onderdeel.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

keurig verpakt en snel geleverd ga zo door

goede service, goed behandeld

Pluspunten

tiptop afhandeling!

geen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Het ging maar om 'n klein ding ('n vervangend hulpstuk), maar zowel het bestellen als de orderafhandeling was helemaal rimpelloos. Compliment!

Houden zo!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelheid, betrouwbaarheid, kennis

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Prima vlotte afhandeling van bestelling. Voor mij een ongekende ervaring w.betr.bezorgkosten want zelfs over een bedrag van 13 € was dat gratis.(petje af). Eindelijk een nuttig www.nl bedrijf waar iedereen iets aan heeft in deze wegwerp maatschappij.

3 Eikdonk

Breda 4825 AZ

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire