goede service, goed behandeld

Pluspunten

goede en vriendelijke informatie in winkel Zoetermeer, directe en juiste levering

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goed en snel geholpen. Artikel (scheerkop van Philips) moest besteld worden. Heb het net voor sluitingstijd besteld en de volgende middag al thuis ontvangen!! Artikel was overigens 20€ goedkoper dan BCC!!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

De bestelling is keurig op de door mij aangegeven dag en tijdstip afgeleverd. Bedankt voor de correcte afhandeling. Ik ben blij met mijn nieuwe Aromaboy, het is al mijn 3e Melitta koffiezetapparaat.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

snel en accuraat

geen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Conform afspraak alles goed en tijdig geleverd.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

alles prima!

geen, alles ok!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

zeer goed

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Alles was snel bezorgd en tiptop in orde.Beloofde schoonmaakset was niet voorradig...maar is netjes zoals beloofd enkele dagen later bezorgd.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Bestelling en levering ging geruisloos. Dus prima!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Heel goede en snelle service Zeer behulpzaam personeel. Erg vriendelijk Ik geef een zeer groot compliment voor deze mijnheer die mij altijd helpt en goed advies geeft wat ik het beste kan doen/kopen,en dat klopt ook altijd. Bedankt voor alles en in de toekomst.

NIET EEN TIP /ALLES ZEER GOED.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering!! Goed geregeld!! Leuk schoonmaakset!!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik had een lastige vraag gesteld en daar moest naar gezocht worden. Eerst kwam er gelijk reactie dat er gezocht ging worden, daarna kreeg ik per mail een update en later de oplossing. Wat een service! en Ja, we zijn een paar weken verder, maar ze vergeten je niet, echt petje af!

geen idee!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Geheel correct verlopen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Zeer snelle levering

3 Eikdonk

Breda 4825 AZ

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire