Laden reviews...
47 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Uit de reviews blijkt vooral dat leveringen snel zijn, de website duidelijk is en het assortiment breed. Klanten waarderen vriendelijk en behulpzaam personeel en duidelijke communicatie bij vragen of problemen. Hoewel er af en toe leverings- of voorraadproblemen waren, werden oplossingen meestal snel geboden. Over het geheel gezien is Handyman een betrouwbare keuze met een gemakkelijke online en winkelervaring.
Het bestelproces was verder eenvoudig. Al met al prima ervaring.
28 June 2026
Daphne
Amsterdam
Snelle levering, zeer te Vreden over de aankoop,
28 June 2026
Ronald Boonzaaijer
Drunen
In de webshop waren alle onderdelen voor de Henry snel te vinden. Per onderdeel een mooie lijst voor welke type stofzuiger het geschikt is, wat het bestellen extra makkelijk heeft gemaakt. De bestelling is snel geleverd en alles was super netjes verpakt. Als mijn Henry’s weer om onderdelen vragen, bestel ik zeker weer bij Handyman!
17 June 2026
Esther
Bunschoten
Onze vraag over de bestelling werd snel en klantvriendelijk opgelost.
9 June 2026
John
Maastricht
In de webshop vond ik makkelijk wat ik wilde hebben, voor een goede prijs. Het item is snel verzonden waardoor ik er de volgende dag al plezier van had.
4 June 2026
Chantal
Franeker
Gewoon goed zoals altijd
3 June 2026
AF
Bergen NH
Snelle levering alleen jammer van de grote doos waarin het product geleverd is. Had een slag kleiner gekunt. Makkelijke website en bestellen was ook makkelijk.
26 May 2026
Hellen
Arnhem
snelle levering, groot assortiment, precies zoals ik het wil
21 May 2026
Linda
Oudenbosch
Hopelijk wordt dit nog goed afgehandeld, maar ik heb een niet- werkende ventilator ontvangen.
Beveelt niet aan
28 April 2026
ineke
den Haag
Beste Ingrid,
Wat ontzettend vervelend dat u een defect artikel hebt ontvangen, onze welgemeende excuses hiervoor.
Ik zie in de systemen dat u hier in het weekend een melding van heeft gemaakt bij ons en dat er direct op maandag een nieuw exemplaar is verstuurd welke de dag erop volgens de vervoerder is afgeleverd.
Is de nieuwe ventilator wel in orde? We hebben niets meer van u vernomen.
Voor het eerst moeten bestellen via de website omdat de winkel in mijn woonplaats is verdwenen. Maar dankzij een overzichtelijke site had ik mijn halogeen lampjes in no time gevonden. Gemakkelijk te bestellen en ook nog eens binnen 2 dagen in huis. TOP.
22 April 2026
Rinko
Drachten
Waarschijnlijk niet veroorzaakt door Handyman, maar het afleveren van de bestelling via DHL bij een pakketkluis is niet goed gegaan. Het pakket was al onderweg met een bezorger maar is weer terug gegaan naar het regionale distributiepunt. Daar bleef het een aantal dagen liggen. Na melding hiervan bij Handyman is het uiteindelijk toch goed gekomen.
16 April 2026
Rob
Nijmegen
Goede ervaring en snelle levering Ben helemaal tevreden
7 April 2026
Daniëlle
Gelderland
Mijn scheerapparaat was bot. Er moesten dus nieuwe mesjes komen. Het liefst zou ik zoiets doen in een fysiek winkel, maar die in Delft (ven een concurrent) was weg. De dichtstbijzijnde Handyman-winkel was toch een uurtje hier vandaan. Via de mail ben ik uitstekend voorgelicht cq geholpen (ik wilde immers eerst zeker weten dat ik de goede spullen zou ontvangen en niet weer iets moest terugsturen. De voorlichting per mail was goed en de navigatie op de webstek was ook prima. Kortom, een tevreden klant !
4 April 2026
Mike
Delft
Fijne betrouwbare zaak. Ze hebben alles en de site werkt goed. Hele snelle levering, netjes verpakt. Goede concurrerende prijzen. Alles helemaal goed.
29 March 2026
Monique
Rotterdam
Had een nieuwe stofzuigerslang nodig voor mijn oude nog goed werkende stofzuiger. Helaas is de fysieke winkel van dit bedrijf uit Den Haag verdwenen, maar kon wel via internet deze bestellen. De volgende dag werd het al keurig aan de deur afgeleverd. Echt top klasse!
21 March 2026
P.J. Heeres
's-Gravenhage
Het product werd snel geleverd en toen er iets mis ging met de betaling bleek het bedrijf goed bereikbaar te zijn. Er werd een nieuwe bestelling geplaatst en de volgende dag geleverd.
16 March 2026
Martin
Brielle
De bestelling kwam de volgende dag al. Na de bestelling goed op de hoogte gehouden van de voorgang van de bestelling. Goed verpakt en alles aanwezig.
13 March 2026
Sandra
Rijswijk
Helaas was de koffiekan te klein voor mijn koffiezet apparaat. Ben naar de winkel in Harderwijk gegaan om hem om te ruilen voor een grotere koffiekan. Ben nu 3 dagen verder de grotere koffiekan heb ik inmiddels ontvangen en het inkoopbedrag van de kleine koffiekan is op mijn bankrekening gestort. Deze service is van topklasse, ik ben zeer content met de hele omruil sessie. De grotere koffiekan past precies in mijn koffiezet apparaat. De koffiekan is mooi en degelijk. De slogan van Handyman van, WIJ DOEN NIET MOEILIJK, klopt helemaal. M.vr. groet F.H.Ottenhoff.
20 February 2026
Filip
Lelystad
Het bestel proces verliep goed ,scherpe prijs en de volgende dag wat de stofzuiger geleverd. Aanrader!
7 February 2026
Moet nog getest worden
27 January 2026
Tonny
Denekamp
Online een Henry stofzuiger besteld met 10 gratis zakken. Ophaalpunt Vlissingen (want Henry zou daar volgens de site niet te koop zijn) Winkel vol Henry stofzuigers! Bestelling afgehandeld en betaald, bleken de de 10 gratis zakken er niet bij te zitten. Geen probleem voor meneer van de Handyman Vlissingen, ze werden meteen uit de winkel gehaald en zonder morren meegegeven. Ik ben blij met mijn stofzuiger en de manier waarop het in Vlissingen afgehandeld is. Jammer dat online niet duidelijk was dat de stofzuigers in de winkel wel op voorraad waren.
21 January 2026
Miriam
Oost Souburg
Ik kom wel vaker bij Handyman in Hoogvliet. Ik word er altijd goed geholpen en vriendelijk. De verkoper heeft verstand van zaken. De laatste keer heb ik online besteld omdat ik recent licht invalide ben geworden. Ik had cartriges besteld omdat ik uit eerdere ervaringen weet dat Handyman de goede heeft. Toen ik ze uitpakte zag ik dat het de goede waren. Ik heb de gele carthrige vervangen, maar helaas kreeg ik geen gele kleur. Toen alle carthriges vervangen. Nog geen kleur en bleek 1 carthrige te lekken. Dat wil dus niet zeggen dat het aan de carthriges ligt, maar waarschijnlijk aan mijn Brother printer. Heel verhaal wat eigenlijk niet ter zake is. Ik blijf gewoon een trouwe aanhanger van Handyman. Top bedrijf!!!!!
11 January 2026
Jack
Rhoon
Ik was op zoek naar een betere stofzuiger. Die van ons was weliswaar heel stil maar liet teveel liggen waardoor stofzuigen te lang duurde. Ik werd door een buurman die werkt in de schoonmaak branche getipt op de Neumatic Henry Next. Ik kwam altijd al graag bij Handyman en dat is niet veranderd na deze online aankoop. Bestellen en betalen ging snel en ook levering in de toch drukke week voor de kerst was snel en probleemloos. De stofzuiger bevalt erg goed.
29 December 2025
Mark
Breda
Mijn pad houder kapot van de senseo en geen koffie is een straf. Bij sommige winkels was de levertijd erg lang (1 a 2 weken). Aangezien we geen handyman winkel meer hebben hebben ze natuurlijk wel een online site. Op voorraad en supersnel geleverd. :) Nu weer lekker koffie leuten en voortaan maar eerst op hun site kijken voortaan.
28 December 2025
Patrick
Roosendaal
Handyman.nl is een Nederlandse online winkel en winkelketen gespecialiseerd in huishoudelijke apparaten, accessoires en vervangingsonderdelen. Het assortiment omvat producten zoals stofzuigerzakken, opladers, batterijen, reinigingsmiddelen en onderdelen voor keukenapparatuur en elektronica. Handyman.nl richt zich op het bieden van praktische oplossingen voor huishoudelijke reparaties en onderhoud, met een focus op klantgemak, snelle levering en deskundig advies.
Eikdonk 3
4825 AZ Breda