Geweldig geregeld.

Netjes afgehandeld.van te voren aangegeven dat het een brievenbus pakketje was.ene dag besteld andere dag in huis.zeer tevreden.

Heel fijn geholpen via de winkel en ook via online

Niets op aan te merken

Zeer snelle levering

Helemaal top.

Besteld kon meteen ophalen. Geweldig.

Was zeer snel in de winkel. Alleen wel een erge grote doos voor een klein arikel 11x22 cm

zie de revieuw

ik heb twee keer betaald voor het zelfde product 8,98 een daarvan zou terug gestoord worden maar dat is tot op heden nog niet gebeurd wat is hiervan de rede

Niets op aan te merken.

Zie boven, goed verpakt en op tijd geleverd.

Snel en goed

Duidelijke afspraken en snel

Goede winkel!!

Alles te vinden op de site.

Prima en snel geregeld

Had met spoed iets nodig en dat werd ondanks de lockdown prima en snel geregeld door thuis te bestellen en vervolgens afhalen in de winkel.

Prima, snel en simpel bestellen via internet.

Click and collect, prima geregeld

Normaal gesproken haal ik mijn producten altijd in de winkel maar door de huidige beperkingen heb ik de cartridges laten bezorgen en ook dat is goed bevallen.

Supersnelle service

Nog sneller dan verwacht in huis! Erg fijne en duidelijke webshop.

Snelle correcte levering

Duidelijke omschrijving van het product op de website en snelle levering.

Snelle levering, prima product

Fijn dat we Handyman in de buurt hebben voor losse onderdelen!

Online bestelt en na 4 uur af kunnen halen, top zo blij

Goed en snel geleverd

Alles verliep goed geen problemen

snel geleverd bij handyman Nijmegen Dukenburg

ik heb zoals altijd goede ervatingen bij Handyman Dukenburg goed vriendelijk personeel.

Geleverd volgens afspraak.

Geen op en aanmerkingen

Eenvoudig, snel en goed

Voor onderdelen moet je bij Handyman zijn. Ze hebben alles, geven goed advies, betaalbaar.

Super service

Eerst gebeld met de vraag wat de beste oplossing was en heel netjes aan de telefoon gehoord wat ik het beste kan doen. Daarna het product besteld en dit was sneller geleverd dan verwacht. Super!

Voortreffelijk

Wat ik bestelde was er. Een onmisbare winkel naar mijn mening.

Vlug besteld, betaald, locatie ingevuld en de volgende dag lag het klaar! Nu weer licht in de oven!

Je hoeft niet te wachten want het ligt keurig klaar, op de telefoon de betaling en hup op de fiets weer naar huis!

Ik heb onlangs voor het eerst via de webshop besteld. Normaliter kom ik fysiek bij de Handyman in de shop in Dukenburg. Daar is men uiterst vriendelijk. Aangezien mijn inkt voor printer op was, heb ik dus online besteld. Procedure verloopt zoals aangegeven dus prima.

Prima afgehandeld

Juiste artikelen lagen inderdaad klaar voor mij opgehaald bij de winkel

Eikdonk 3

4825 AZ Breda

Over Handyman.nl

Handyman.nl is een Nederlandse online winkel en winkelketen gespecialiseerd in huishoudelijke apparaten, accessoires en vervangingsonderdelen. Het assortiment omvat producten zoals stofzuigerzakken, opladers, batterijen, reinigingsmiddelen en onderdelen voor keukenapparatuur en elektronica. Handyman.nl richt zich op het bieden van praktische oplossingen voor huishoudelijke reparaties en onderhoud, met een focus op klantgemak, snelle levering en deskundig advies.