Snel en goed.

Vlug besteld en netjes op tijd geleverd.

Top service!

In de middag een bestelling geplaatst en de volgende dag direct verzonden! Alle producten naar wens. Top service

Makkelijk het juiste onderdeel gevonden, besteld, even later afgehaald. De medewerkster legde me nog even uit hoe ik het kon vervangen en dat ging inderdaad zonder problemen. Top.

Exact wat ik nodig had vrijwel direct in huis

Oude stofzuigerslag ging na vele jaren trouwe dienst kapot. Ik vreesde dat dat wel eens een nieuwe stofzuiger kon betekenen. Maar Handyman bleek nog vele onderdelen in voorraad te hebben en bezorgde dat wat ik nodig had in no-time bij mij thuis.

De bestelling ging goed maar de openingstijden i.v.m. de covid zijn onduidelijk.

Goede ervaring.

Bestelling gedaan en de volgende dag kon ik het al ophalen erg fijn.

Kan niet beter

Supermakkelijk en snel geleverd

Snel en correct

Betrouwbare behandeling en snelle levering

Uitstekende service en producten

Het was weer zover. Mijn stofzuigerzakken waren op. Op de site van Handyman gekeken en meteen besteld en ze waren op voorraad. Goede verhouding prijs en kwaliteit. Ben alweer erg blij en tevreden met mijn nieuwe aankoop. Handyman.... het juiste adres!!!!

Handig

Makkelijk afhalen van de spullen die ik nodig had; En besteld had.

gewoon prima

Makkelijk bestellen, makkelijk betalen en goed geïnformeerd over de status van aflevermoment. Prima!

Alles prima

Snelle levering, prima

geweldige service van handyman

ik had een duopack van wecare bestelt maar bij plaatsen in de printer gaf hij aan dat zwart op was van alles geprobeert maar niks werkte. Handyman geblet en die zei stuur het pakket maar terug en je krijgt een originele pack van ons voor hetzelfde geld en binne gekregen en wert perfect !!! toppie service van hun

correcte levering

levering aan huis is prettig vanwege Corona.

tevreden

Kende Handyman niet maar bleek prima te vertrouwen, prima levering van stofzuiger 'snuit'!

snel en prima

wat was ik onthand, maar wat kwam Handyman met een vlotte en goede levering. de druk eraf en het afdrukken kon beginnen ;) top kortom

Altijd goede service

Kom al jaren bij de Handyman op WC-Kronenburg Arnhem. Je wordt er altijdbprettig geholpen en de service is uitstekend.

Snelle levering, en goede service

Blij, dat Handyman, in deze moeilijke tijd, zo goed en snel mijn probleem kon oplossen

goede, overzichtelijke website. snelle levering.

Prima en duidelijk

Vriendelijk en duidelijke uitleg dus voor herhaling vatbaar

Op tijd en het juiste artikel

Product zoals beschreven

Prima product en zeer snel geleverd zoals aangegeven op de site.

Goed ouderwets produkt, de dubbelstekker

Om randaarde stopcontacten te verdubbelen kocht ik geaarde dubbelstekkers van Scanpart. Zelf 5 sterren waard. Ik trok er een ster af omdat ze gemaakt zijn in PRC, the People's Republic of Corea. Oftewel Noord-Korea. Ik steun daarmee ongewild een slavenstaat. Maar ja, ik had behoefte aan de dubbelstekker en er zijn er geen uit betere landen.

Snelle levering , producten zoals omschreven en naar wens.

Snelle levering , producten zoals omschreven en naar wens.

precies zoals het moet zijn

Wat ik besteld heb is mooi op tijd aangekomen, zonder problemen. Het is voor herhaling vatbaar.

Eikdonk 3

4825 AZ Breda

Over Handyman.nl

Handyman.nl is een Nederlandse online winkel en winkelketen gespecialiseerd in huishoudelijke apparaten, accessoires en vervangingsonderdelen. Het assortiment omvat producten zoals stofzuigerzakken, opladers, batterijen, reinigingsmiddelen en onderdelen voor keukenapparatuur en elektronica. Handyman.nl richt zich op het bieden van praktische oplossingen voor huishoudelijke reparaties en onderhoud, met een focus op klantgemak, snelle levering en deskundig advies.