Super snelle levering. Top deze service

In de avond besteld en de volgende dag al in huis. De vaatwasser kon door deze reparatieset weer aan de gang.

Snel onderdeel van senseo in huis. Dus weer heerlijke koffie

Snel en het juiste onderdeel

Snelle en correcte levering.

Snelle levering en het product voldoet precies aan de verwachtiging.

E-mail van de bestelling was snel binnen, afhalen bij de winkel heel makkelijk, alles op voorraad.

Goede service en klantgerichtheid

We zijn vriendelijk geholpen met goede service. Zeer aan te bevelen. Denken met je mee. Groot assortiment.

Gewoon goed

Zoals het hoort. Besteld, verzonden, dagje vertraging maar netjes op de hoogte gebracht.

Mocht bij afhalen zelfs nog kiezen voor een ander product als dat handiger voor me zou zou zijn.

Perfect, zoals verwacht

Fijn dat de Handyman dit soort spullen gewoon direct uit voorraad kan leveren. Bedankt voor de snelle service.

Geweldige service !!!

Besteld en de volgende dag in huis. Goede service en goede website. Product werkt perfect niets op aan te merken.

Prima en snelle service.

Nadat ik besteld had werd er de volgende ochtend contact met mij opgenomen dat de bestelling klaar lag en of ik nog oude cartridges had liggen om in te leveren.Ik had er nog 12 liggen en daar kreeg ik direct contant mijn geld voor terug.Prima service!

Online besteld en vlug af kunnen halen.

Ging lekker makkelijk via internet , En lag volgende dag al klaar om afgehaald te worden.

Prima service, goede vakkennis, to-the-point

Ervaring én vakkennis

Heel klantvriendelijk

Reageren snel op mails en appjes. Regelen snelle terugbetaling, ook als de retourzending misschien zoekgeraakt is.

Helemaal goed!

De bestelling was makkelijk en snel geplaatst. De beschrijving was duidelijk en kwam overeen met de verwachting. De meneer in de winkel was erg vriendelijk bij het ophalen van de bestelling.

Bij Handyman slaag ik altijd

wordt altijd correct door mensen die er verstand van hebben

Snelle levering, goed verpakt

Gewoon keurig zoals het moet.

Nette en complete website en snelle levering. Supertevreden

Goed geholpen

Goed geholpen product was toch verkeerd besteld gelijk een nieuwe gestuurd zonder te wachten op terug keer van de verkeerde. En ook vriendelijk

Product conform afspraak geleverd

In mijn woonomgeving is geen Handyman meer te vinden. Daarom bestelling geplaatst in Tiel. Stond klaar in afgesproken coronatijdblok. Betalen en weg zonder oponthoud.

Heel snelle levering

De bestelling werd heel snel geleverd.

Makkelijke bestelling en prima afhaalservice !

Erg gemakkelijk om de bestelling te plaatsen op de duidelijke website. Vervolgens met 4 uur op te halen bij de winkel. Werkt uitstekend in deze Corona tijd !!!!

heel goed

snelle sevice en altijd vriendelijk deze winkel echt een aanrader

Eikdonk 3

4825 AZ Breda

Over Handyman.nl

Handyman.nl is een Nederlandse online winkel en winkelketen gespecialiseerd in huishoudelijke apparaten, accessoires en vervangingsonderdelen. Het assortiment omvat producten zoals stofzuigerzakken, opladers, batterijen, reinigingsmiddelen en onderdelen voor keukenapparatuur en elektronica. Handyman.nl richt zich op het bieden van praktische oplossingen voor huishoudelijke reparaties en onderhoud, met een focus op klantgemak, snelle levering en deskundig advies.