1e bestelling prima verlopen

Gemakkelijk bestellen. Snelle levering ondanks huidige drukte.

Een klantvriendelijke winkel

Heel gemakkelijk de bestelling online kunnen plaatsen en na 4 uur ophalen door een vriendelijke medewerker die alle Coronaregels in acht nam.

Makkelijke bestelling

Makkelijke bestelling, vriendelijke service bij ophalen

Goed geregeld

Handige service. Online bestellen en ophalen in de winkel. Geen gedoe met bezorgers aan de deur.

Prima en snelle service!

Volledige omschrijving en een prima product. Was snel af te halen.

Klantvriendelijk

Klantvriendelijk, maar niet goedkoop. Vestiging Almere zeer behulpzaam.

Wordt er echt netjes geholpen

Je meldt aan de deur en dan de jongeman ook vriendelijk en die helpt je netjes en heb je een vraag dan neem t hij de tijd voor je zo dat , was hét

Snelle levering met persoonlijke service

Goede aankoop gedaan en snel kunnen ophalen. Top service!

Prima levering

Op tijd, netjes verpakt, prima

Goed spul. Op tijd geleverd

handige en uitstekende service

Ik vind het prettig als apparaten een langer leven kunnen leiden door een onderdeel dat stuk is, te kunnen vervangen.

Keurig verpakt en goede bezorging

Spullen makkelijk te bestellen en met de HG reiniger erbij gratis bezorging. Prima service, Harry

Prima geregeld.

De ene dag besteld. De andere dag keurig bezorgd!

Na een telefoon was alles snel geregeld

Mail dat order gereed stond was niet verstuurd, maar na een belletje was alles snel geregeld.

De stofzuigerslang past perfect, snel geleverd, helemaal blij

het is een prima winkel.

de verkoper is een geweldige aardige man ,ik word er goed door geholpen ,kan niet beter!!!!!!.

Perfecte service

Komen afspraken perfect na, snel en bijzonder klantvriendelijk

Medewerker TOP. Website PRUT

Uitstekende hulp in de winkel. Bestellen via website een ramp

Netjes geholpen

Het artikel lag klaar en ik ben netjes geholpen. Ook nog mooie tips meegekregen.

Ondanks corona goed en snel geholpen Hulde

Veel op voorraad

Handyman heeft veel artikelen op voorraad, en anders bestellen ze het met alle plezier voor je.

Heel snelle levering top

in de ochtend besteld en binnen 4 uur opgehaald bij winkel super !!!

Helemaal goed

Goed verpakt en snel geleverd

Mijn goederen zijn snel geleverd en zeer goed verpakt. Zou zo hier weer goederen bestellen als ik nog wat nodig heb.

Bestelling geplaatst en conform regels na 4 uur opgehaald

Vlotte service, vriendelijk, word ik vrolijk van VVV

Eikdonk 3

4825 AZ Breda

Over Handyman.nl

Handyman.nl is een Nederlandse online winkel en winkelketen gespecialiseerd in huishoudelijke apparaten, accessoires en vervangingsonderdelen. Het assortiment omvat producten zoals stofzuigerzakken, opladers, batterijen, reinigingsmiddelen en onderdelen voor keukenapparatuur en elektronica. Handyman.nl richt zich op het bieden van praktische oplossingen voor huishoudelijke reparaties en onderhoud, met een focus op klantgemak, snelle levering en deskundig advies.