Bestelling snel af kunnen halen in de winkel

goede materialen

Handyman op dukenburg is een hele fijne winkel met goed behulpzaam personeel. Helaas kun je er nu niet naartoe, maar ook online zijn de spullen voldoende beschikbaar en snel binnen.

Bestellen en ophalen verliepen heel soepel

Fijn om weer eens in de winkel te zijn. Aardig personeel.

Bestelling goed geleverd, kortingsbon werd vanwege corona niet aangenomen

Service was goed behalve het verhaal rondom de korting, de verkoper kon het ook niet uitleggen.

Prima levering.

Makkelijk besteld en uitstekend geleverd door de winkel.

Correcte afhandeling van bestelling, op tijd en precies

Afhandelen van bestelling zonder omhaal en direct. Dus tevreden. Zo wilde ik het toch.

Snel

Afspraak klopte!

Zeer vriendelijk en deskundig geholpen door de medewerkster.

Handyman is een winkel waar ik geregeld kom temeer omdat hij dicht bij mijn huis is. Elke keer als ik er iets koop wordt ik zeer vriendelijk en deskundig geholpen door het aanwezige personeel. De laatste keer was geen uitzondering, ondanks de Corona maatregelen werd ik zoals gewoonlijk weer perfect geholpen. Houden zo!!!

Bliksemssnel

Stofzuigeronderdeel makkelijk te vinden op handyman.nl website, snel besteld en razendsnel geleverd. Stofzuiger weer als nieuw!

Super! Online bestellen zoals het bedoeld is!

Ik stuurde eerst een vraag met welke stofzuigerzak ik voor mijn stofzuiger kon kiezen, ik kreeg een link en kon het meteen bestellen. Ik had het de volgende dag in huis, super service!

Snel en optijd werd het geleverd.

Aan de deur werd er door een DHL medewerker het pakketje netjes bezorgd.

Besteld cartridges

Goede service Snel besteld en snel geleverd Cartridges 304 hp

Snel en wat ik wilde was verkrijgbaar

Het kunnen bestellen van niet alledaagse artikelen is prettig en fijn dat het binnen een dag is op te halen. Bij grootgrutters als Bol of Amazon is het vaak lang wachten op ontvangst, als het al verkrijgbaar is. En als het niet door de brievenbus past moet je thuisblijven dus deze manier is een prettige Coronaproof manier van werken.

supersnelle levering

Dit is de eerste keer dat ik via de website bestel maar zeker niet de laatste keer, erg snel geleverd, ondanks Corona

Afhalen is perfect geregeld

Een hele goede service! De stofzuiger Hetty van Numantic gekocht. Helaas zat de bon voor de onderhoudsbeurt er niet bij. Ik heb gebeld en het is gelijk heel netjes opgelost door een zeer vriendelijke medewerker. Zo kan het gelukkig dus nog ook.

Echt 'handy'!

Nu de meeste Handyman's uit het straatbeeld zijn verdwenen, fijn dat ie online nog bestaat! Goede overzichtelijke website, prima orderproces, volgende dag geleverd!

top!!!!

hele snelle service en prima kwaliteit!

Geweldig geregeld.

Op tijd en zeer zorgvuldig geregeld.

Netjes en goed

Netjes en. Klantvriendelijk

een goede en snelle oplossing

Normaal haal ik de cartridges bij de Handyman in de Roselaar in Roosendaal. Dar krijg ik een goede service en wordt goed geholpen. Maar door deze coronacrisis is de zaak gesloten (jammer maar begrijpelijk) en de oplossing door te bestellen en in een tijdslot het product op te halen, zag ik ook niet zitten. Dus via internet besteld en de andere dag in huis. Aanbeveling: Ja (onder voorbehoud) Maar als het even kan haal ik het liever zelf bij de Handyman in de Roselaar in Roosendaal. Ik vind lokale winkels heel belangrijk voor onze economie, maar via internet is een alternatief

Makkelijk bestellen prima afhandeling.

Fijne site om te bestellen, wordt op de hoogte gehouden van verdere afhandeling, levering zoals opgegeven. Dus niks op aan te merken .

Super snelle levering

Makkelijk te vinden wat je nodig hebt.

Product is prima, zonneschermen weer schoon.

Goede afspraken, snelle levering, stukken goedkoper dan bij een andere zaak.

Deskundig advies

Deskundig advies bij het zoeken naar het juiste product

Eikdonk 3

4825 AZ Breda

Over Handyman.nl

Handyman.nl is een Nederlandse online winkel en winkelketen gespecialiseerd in huishoudelijke apparaten, accessoires en vervangingsonderdelen. Het assortiment omvat producten zoals stofzuigerzakken, opladers, batterijen, reinigingsmiddelen en onderdelen voor keukenapparatuur en elektronica. Handyman.nl richt zich op het bieden van praktische oplossingen voor huishoudelijke reparaties en onderhoud, met een focus op klantgemak, snelle levering en deskundig advies.