Goede service bij een defect product.

Goede dienstverlening door Handyman bij het bestellen en afhalen van cartridges.

Telefonisch heb ik inktcartidges besteld en de dag erna opgehaald bij de winkel. Mijn bestelling lag klaar, de verkoper was vriendelijk. Goede dienstverlening.

Raad de mensen aan, koop nu zeker bij Uw plaatselijke HANDYMAN, om de coronaslag weer boven te komen

goede communicatie

prima gelukt click en collect

Efficïent

Klantenservice goed te bereiken, ook snelle reactie op vraag via mail.

Veel keuze, prima prijzen, overzichtelijk site

Je kan goed sorteren om tot het juiste product te komen. Een waardevolle positieve review zorgt voor vertrouwen in je aankoop. We halen graag huishoudelijke (electronica) benodigheden bij de Handyman in Gorinchem. Fijne zaak!

Snelle en correcte levering

Geen op en aanmerkingen, ik heb de juiste uitgekozen en paste perfect.

Best Product

The quality of the product is really good. Worth investing in all the products

Superservice!

Een onderdeel van mijn bestelling was niet leverbaar. Kreeg ik een nette mail over, met verzoek om contact op te nemen. Toen ik belde sprak ik een medewerker met kennis van zaken - die goed advies gaf wat een vervangend product kon zijn. En toen we dat gevonden hadden werd dit zonder meerprijs geleverd, ook al was het iets duurder dan wat ik eerst had gekozen. Volgende dag was het in huis!

Super snelle levering en service , goed product

De bestelling ging makkelijk en het ophalen ging zeer vlot

Ja, daar sta je dan...je printerinkt is bijna op. Wat te doen? Je kijkt op de site van Handyman in Tiel en je bestelt je printerinkt. Dat gaat heel makkelijk. Daarna print je je bestelling uit en haalt hem op op een voor jouw geschikte tijd. Prima service van de Handyman. Echt een aanrader!

Heel goed geholpen.

Altijd als ik bij de Handyman kom, word ik deskundig en vriendelijk geholpen. Voor elk probleem heeft Handyman een oplossing.

Met het telefoongesprek heb ik mijn bestelling gedaan dit was niet op voorraad en kreeg een mail met een dag binnen dit is toch goed geregeld

Zoals het hier boven staat. Artikel (cartridges)via PC besteld en binnen tijdsraam opgehaald aan winkel Emmaplein. Meteen geholpen.

Makkelijk en snel..

Onderdeel makkelijk te vinden; overzichtelijk site. Eenvoudig te betalen en snelle levering!

Soepel en goed

Een duidelijke site dus klik en betaal. Levering snel meteen de volgende dag.

Goed en correct

Handyman heeft artikelen die je op een gegeven moment echt nodig hebt. En op deze manier kun je die goed bestellen en de volgende dag ophalen

Bestelling werd bij de winkel vriendelijk aan de deur afgegeven.

Snel in Huis

Snelle levering en goed verpakt

altijd correct, snel en goede service.

Snelle en goede service

Ik had lampen nodig die niet op voorraad waren in de winkel waar ik ze wilde afhalen bleek uit de site. Heb ze besteld en de volgende dag een mail gekregen dat ik ze kon afhalen. Vriendelijk personeel, kreeg een extraatje bij de bestelling die al klaar stond, snel geregeld!

Snel geleverd, degelijke kwaliteit.

Prima product, degelijke kwaliteit en niets op aan te merken. Snel geleverd. Zeker aan te raden.

Snelle levering en makkelijk om te bestellen

Supergoed!

Ik had een filter nodig van een stofzuiger, waarop ik bij Bol minimaal twee weken moest wachtem. Bij Handyman had ik de volgende dag al in huis!

snel bezorgd, duidelijke website

Ik kon het gemakkelijk op de computer vinden ondanks dat ik weinig ervaring heb. Het was snel in huis.

Eikdonk 3

4825 AZ Breda

Over Handyman.nl

Handyman.nl is een Nederlandse online winkel en winkelketen gespecialiseerd in huishoudelijke apparaten, accessoires en vervangingsonderdelen. Het assortiment omvat producten zoals stofzuigerzakken, opladers, batterijen, reinigingsmiddelen en onderdelen voor keukenapparatuur en elektronica. Handyman.nl richt zich op het bieden van praktische oplossingen voor huishoudelijke reparaties en onderhoud, met een focus op klantgemak, snelle levering en deskundig advies.